F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.589 Çözümler 83 10 Aralık 2020 #11 Sürprizbozan: Sinir bozan görev Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu görevi hatırlayanlar. Eminim çoğu kişi bu görevi geçmek için saatlerini harçamıştır.
Sürprizbozan: Sinir bozan görev Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu görevi hatırlayanlar. Eminim çoğu kişi bu görevi geçmek için saatlerini harçamıştır.
Kazım.4169 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2019 Mesajlar 1.619 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 10 Aralık 2020 #12 Şahsen GTA Vice City en evdiğim GTA serisinden neden bilmiyorum ama bana en zevk veren GTA oyunu. Ama şu helikopter görevi çok sinir bozucu. Son düzenleme: 10 Aralık 2020
Şahsen GTA Vice City en evdiğim GTA serisinden neden bilmiyorum ama bana en zevk veren GTA oyunu. Ama şu helikopter görevi çok sinir bozucu.
bedirhank_14 Kilopat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 903 Çözümler 1 Yer Sokakta 10 Aralık 2020 #13 Self Control. Evet dediğin gibi oyun içi müzikleri efsane. Atmosferi bambaşka. Ama ben Gta Sa'cıyım.
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 10 Aralık 2020 #14 Bence eski oyunları eski PC'de oynamak daha iyi. Güncel oyunlara değişirim.
K Kiss0fdeath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 3.220 10 Aralık 2020 #15 TeknoHe dedi: Bence eski oyunları eski PC'de oynamak daha iyi. Güncel oyunlara değişirim. Genişletmek için tıkla... Eski oyunların verdiği hazzı çoğu şeye değişmem. Özellikle Age of Mythology.. Benim üzümlü kekim.
TeknoHe dedi: Bence eski oyunları eski PC'de oynamak daha iyi. Güncel oyunlara değişirim. Genişletmek için tıkla... Eski oyunların verdiği hazzı çoğu şeye değişmem. Özellikle Age of Mythology.. Benim üzümlü kekim.
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 10 Aralık 2020 #16 Kiss0fdeath dedi: Eski oyunların verdiği hazzı çoğu şeye değişmem. Özellikle age of mythology. Benim üzümlü kekim. Genişletmek için tıkla... Bir de şöyle eski püskü bir kasa ve XP. Satıyorum PC mi bundan alacağım
Kiss0fdeath dedi: Eski oyunların verdiği hazzı çoğu şeye değişmem. Özellikle age of mythology. Benim üzümlü kekim. Genişletmek için tıkla... Bir de şöyle eski püskü bir kasa ve XP. Satıyorum PC mi bundan alacağım
Manyah Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 568 Çözümler 2 10 Aralık 2020 #17 Bende zevk alıyorum.
S szep Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 762 Çözümler 1 5 Temmuz 2024 #18 Ben eskisi kadar zevk alamıyorum. Üzüyor.