GTS 250 ekran kartı çalışmıyor

saiter

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben sparkle GTS 250 adlı ekran kartı aldım çalışıyor kart ama görüntü yok. Eski kartı takınca çalısıyor anakartta problem yok. Anakart ASUS H81M-D BIOS'u son sürüme güncelledim kartı güzelce temizledim ama yine de görüntü alamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, ben sparkle GTS 250 adlı ekran kartı aldım çalışıyor kart ama görüntü yok. Eski kartı takınca çalısıyor anakartta problem yok. Anakart ASUS H81M-D BIOS'u son sürüme güncelledim kartı güzelce temizledim ama yine de görüntü alamadım.

Geçmiş olsun büyük ihtimalle kart bozuk.
Kartı alırken test etmiş miydiniz?

Kartın çalıştını şuradan dünüşünüyorum kartı bir bilgeseyarcıdan aldım adam çalışmadını söleyince çalıştından emin oldunu vermeden test ettini söyledi fan dönüyor nu arada kartın görüntü yok

Kartın çalıştını şuradan dünüşünüyorum kartı bir bilgeseyarcıdan aldım adam çalışmadını söleyince çalıştından emin oldunu vermeden test ettini söyledi fan dönüyor nu arada kartın görüntü yok
Bazen bilgisayara görüntü gelmiyor ise kart ile alakalı değildir. Bios pilini çıkarın, temizleyip, 5 dk. bekletip geri takın. Nasıl yapacağınızı bilmiyor iseniz YouTube'a bakabilirsiniz.

Bazen bilgisayara görüntü gelmiyor ise kart ile alakalı değildir. BIOS pilini çıkarın, temizleyip 5 dk bekletip geri takın. Nasıl yapacağınızı bilmiyor iseniz YouTube'a bakabilirsiniz.

Yaptım ama sonuç yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı