GTX 1050 battlefron 2 performansı

İşletim sistemi
Windows 10

AidenPearce

Hectopat
Katılım
19 Haziran 2020
Mesajlar
3.755
Çözümler
25
Ekran kartım toplam bellek 8 GB, paylaşılan 4 GB olarak gözüküyor. Kart 4 GB mı 8 GB mı emin değilim.
Monster kullanıyorum bu arada. Şimdiye kadar çoğu oyunu sıkıntısız oynadım bu sistemle. Low'a aldım Medium'a aldım ama oynattı sorunsuz. Oynayamadığım oyunu da çoğunlukla FPS lie alakası olmayan bazı teknik sebeplerden oynayamadım. Ama Battlefront 2'yi oynayamıyorum. Her şey Low, 1280x1024 oynuyorum, resolution Scale'i mümkün olduğunca düşürüyorum ama işlemiyor. Oyun Minecraft gibi oldu ama tık yok. FPS anlık olarak 98'e, 80'e fırlıyor sonra 0 oluyor. 0 FPS alıyorum bir anlığına.
Bir an geliyor oyun kaymak gibi oluyor 2 saniye sonra 3 FPS. Bir arkadaşım oyun acaba dahili ekran kartından mı açılıyor diye kontrol et dedi görev yöneticisinden. Grafiği aşağı bırakıyorum. Alt+Tab yaptığımda doğru gösterir mi bilmiyorum ama oyun açıkken performans sekmesini izlediğimde genellikle %70-80 civarında gidip geliyordu. Çok nadir 90'lara çıkıyordu. Bu arada laptop alındığından beri hiç temizlenmedi, termal macun değişimi yapılmadı.

gpu grafik.png
 
Diskten veya RAM'den kaynaklı gibi görünüyor fakat ben 8GB RAM ile yüksek ayarlarda 60 FPS sabit oynayabiliyorum. Sisteminiz tam olarak yazın ve MSI Afterburner yükleyip oyun içi GPU, CPU değerlerini, ayrıca ısı değerlerini kontrol edip buraya yazın, sonrasında sorunun neyden kaynaklandığı belli olur diye düşünüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı