GTX 1050 Dark HDM-I TO VGA Dönüştürücü

• Konuyu başlatan Oreki
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 2.988
Dönüştürücü senin biraz dandik sanirsam. benim dediğim model biraz daha iyi fark olur sanırsam sorunlarda . Bende ayni ekran kartını alıcam 1080P Görüntü veriyormu yani görüntüde sıkıntı varmı

Önerebileceğin monitör varmi ? uygun fiyata en iyi çözüm o sanirsam .

Aynen benimki dandik, markası falan yok. 25 TL'ye almıştım. Benim monitörüm Full HD olmadığı için deneyemedim ama verir herhalde :)

Maks çözünürlüğü ne kadar o monitörün ? ben bunu almayı düşünüyorum 1080P Olduğundan.
Viewsonic VA2261 21.5" 5ms (Analog+DVI) Full HD Led Monitör Fiyatı

Monitör 1080 ama bu tür ürünleri özellikle internet üzerinden sipariş verme derim ben. :) Fazla ver elden al. Özellikle hepsiburada güvenim %100 iken artık oraya bakmıyorum. 650 TL alışveriş yaptım, 10 tl link ürün göndermişler. İnsanlıktır hata olur fakat ilgilenmediler. 3 hafta boyunca. 14 günü geçirmeye çalıştılar. Tüketici haklarına şikayet sonrası 2 gün içinde paşa paşa ödeme geri gönderdiler. Tavsiye etmiyorum hocam. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı