GTX 1050 Far Cry 5 Kasma Sorunu

Makaleler
1
Yer
Istanbul
Far Cry 5'den almam gereken FPS'yi alamıyorum videolarda ultra ayarlarda 30 FPS aldığını görüyorum fakat ben 20 FPS alıyorum üstelik low ayarlarda. Yardım eder misiniz?
GTX 1050
G4560
8GB 2133 MHZ

Son düzenleyen: Moderatör:
Inventus güvenilir site aklıma saçma sapan bir yerden alabileceğin geldi. Öyle oluyor genelde görünürde gtx 1050 gözükür ama biraz didelesen kurcalarsan anlarsın

Dengeli mod ve performans modunda denedim fakat sonuç aynı. %70 civarında CPU kullanımı var. İşlemciye yük bindirmenjn bir yolu yok mu?
%70 CPU kullanımı normal bence ama kasıyor diyorsunuz öylede bir sorun var isterseniz temiz bir format atıp tekrar deneyin veya @Recep Baltaş veya @Ali Güngör hocalarımın ilgilenmesini bekleyebilirsiniz.

kardeişm bendede değerler böyle en düşükte nolur yardım edin gtx 1050 i5 6500 8 gb ddr 2400 mhz ram msı h110m pro vd anakart cidden kafayı yicem oyunamıyorum bile adam nerdeyse aynı sistemle ulrtada 60 fps bile alıyor ben düşükte en fazla 57 o da 1 saniyeliğine

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…