GTX 1050 Hala Alınır Mı?

Bozulan R7 370 ekran kartımın iade kararından sonra elime yaklaşık 550TL kadar para geçecek ve GTX 1050 almayı düşünüyorum. Çok pahalı fakat tek seçenek bu gibi gözüküyor. Yeni seriyi beklemeli miyim yoksa almalı mıyım? İşlemcim i5 6500 kullanacağım çözünürlük 720P.
GTX 1050 yi 1080p monitörde kullanıyorum ve beklediğimden daha da memnunum. Eğer almayı düşünüyorsan tavsiye ederim. Seni asla pişman etmeyecektir.

Gerekirse 1 ay bekle taksit yaptır ne bileyim borç al :) oyunlarda 15-20 FPS az buz birşey değil. 3-5 Fps için Ryzen dan İntel e geçen adamlar var.
Mesaja bak! İnsanları 'borç al' veya 'taksit yap' diye akıl vermek mi bizim buralardaki amacımız? Sosyalde tavsiye vermek ve fikir alışverişi yapmak takıldığımızı sanıyordum.

Mesaja bak! İnsanları 'borç al' veya 'taksit yap' diye akıl vermek mi bizim buralardaki amacımız? Sosyalde tavsiye vermek ve fikir alışverişi yapmak takıldığımızı sanıyordum.
Yok benim için bir sıkıntı olmadı zaten. Maddi durumum neye el veriyorsa onu alacağım. Şuan GTX 1050'ye bile zor yönelmiş durumdayım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı