GTX 1050, i5 4. Nesil, 280W PSU sistemde hangi parça yükseltilmeli?

Adam yetersiz diyor. 280 watt normalde 50 watt tam yükte 75 watt çeken bir kart için yetmez. Ki işlemcide muhtemelen 95watt çekiyor. Bende de GTX 1050 var ASUS ROG STRIX modeli 600W PSU kullanıyorum. GT 730 sanma 1050'yi. Yetmez 280watt.

Arkadaşlar bilgisayarcıya gittim şu an bıraktım kasayı ofis tipi anakart olduğu için yetersiz geldi değişenleri sayiyorum.

PSU 280W'den 600W'ye çıkarılıyor.
Anakart degistiriliyor.
Ekstra olarak RAM 8 GB RAM ekleteceğim 2 slot var.

Arkadaşlar bilgisayarcıya gittim şu an bıraktım kasayı ofis tipi anakart olduğu için yetersiz geldi değişenleri sayiyorum.

Anakart degistiriliyor.
Hocam ne kadar para harcayacaksınız? Bu sistem için anakart değiştirmeye değmez.

Anakart degistiriliyor.

600W 4060'a falan isteniyor 1050'ye 400 yeter.

Fiyat normal. Değiştirin.

Anakart degistiriliyor.
Ofis tipi anakart nasıl oluyor anlamadım. Anakartın yetersiz olması gibi bir durum mu varmış? İstiyorsanız başka bilgisayarcılara da götürün paranız boşa gitmesin.

Ofis tipi anakart nasıl oluyor anlamadım. Anakartın yetersiz olması gibi bir durum mu varmış? İstiyorsanız başka bilgisayarcılara da götürün paranız boşa gitmesin.

Anakarta takılan bir kablo varmış adını unuttum o 6 veya 8 pinliydi desteklemesi açısından yetersiz oldu yükseltiliyor 😁 cidden anakart tipi çok eskiydi ama

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı