K KoltuktakiElektarlar Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.478 Makaleler 2 24 Mart 2021 #1 Baş-ül Adam dedi: Alıp 1000TL'ye satacak halin yok. Alım satım yaparak ne kazanmayı düşünüyorsun? Yatırım tavsiyesi değildir ama git R7 370 al. Genişletmek için tıkla... Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Bu ilan güvenilir midir? Fiyat iyi. Haziran'da 700 Liraya 1050 Ti satmıştım (ytd)
Baş-ül Adam dedi: Alıp 1000TL'ye satacak halin yok. Alım satım yaparak ne kazanmayı düşünüyorsun? Yatırım tavsiyesi değildir ama git R7 370 al. Genişletmek için tıkla... Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Bu ilan güvenilir midir? Fiyat iyi. Haziran'da 700 Liraya 1050 Ti satmıştım (ytd)
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #2 KoltuktakiElektarlar dedi: Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Bu ilan güvenilir midir? Fiyat iyi. Haziran'da 700 Liraya 1050 Ti satmıştım (ytd) Genişletmek için tıkla... O biraz şans. Bize düşen almadan önce gerekli testleri isteyip satın alırken elden teslim almak. Birkaç kötü tecrübem olmuştu. İlandaki değerlerin hepsi doğru değerler.
KoltuktakiElektarlar dedi: Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Bu ilan güvenilir midir? Fiyat iyi. Haziran'da 700 Liraya 1050 Ti satmıştım (ytd) Genişletmek için tıkla... O biraz şans. Bize düşen almadan önce gerekli testleri isteyip satın alırken elden teslim almak. Birkaç kötü tecrübem olmuştu. İlandaki değerlerin hepsi doğru değerler.