GTX 1050 laptopa hangi Hackintosh sürümü kurulmalı?

mstfblk67

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Monster laptop kullanıyorum son zamanlarda bazı işler için Windows'un yanında MacOS'a da ihtiyacım var. Aşağıda özelliklerini yazdığım laptopa hangi Hackintosh sürümünü kurmalıyım? Ve bu kurulumdan sonra kullanırken verim alabilir miyim?

İşlemci: i7 7700HQ 2.8GHz
Ekran kartları: Intel HD630 ve GeForce GTX 1050.
RAM: 16 GB.
Bellek: 240GB M.2 SSD.

Merhaba, Monster laptop kullanıyorum son zamanlarda bazı işler için Windows'un yanında MacOS'a da ihtiyacım var. Aşağıda özelliklerini yazdığım laptopa hangi Hackintosh sürümünü kurmalıyım? Ve bu kurulumdan sonra kullanırken verim alabilir miyim?

İşlemci: i7 7700HQ 2.8GHz
Ekran kartları: Intel HD630 ve GeForce GTX 1050.
RAM: 16 GB.
Bellek: 240GB M.2 SSD.

Dahili grafik kartı ile Monterey kurabilirsiniz. SSD, Wi-Fi ve Ethernet kartınızın modeli nedir?

Destekliyor, Monterey kurulumu deneyebilirsiniz.
Desteklemesine sevindim. Teşekkür ederim.

Peki windows10 ile kullanacağım için soruyorum.. Bios'u sıfırlayıp yapılması gereken ayarları yaptıktan sonra windows'a girerken sorun yaşar mıyım? Kurulumdan sonra iki sistemi birlikte kullanabilirim değil mi?

Desteklemesine sevindim. Teşekkür ederim.

Peki Windows 10 ile kullanacağım için soruyorum. BIOS'u sıfırlayıp yapılması gereken ayarları yaptıktan sonra Windows'a girerken sorun yaşar mıyım? Kurulumdan sonra iki sistemi birlikte kullanabilirim değil mi?

Yaşamazsınız, dualboot kullanabilirsiniz.

Bilgiler için teşekkürler. Ama tyazmayı unutmuşum. SSD'de tek bir bölüm var. Ve orada Windows kurulu aynı bölüme Monterey kurmak mümkün mü? Yoksa yeniden format atıp iki bölüm mü oluşturmalıyım?

Mümkündür, yapmanız gereken Disk'i bölüp. NTFS biçimin de biçimlendirin ve ismini Macintosh SSD yapın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı