GTX 1050 laptopun oyun performansı normal mi?

İşletim sistemi
Windows 10
Acaba ekran kartı yerine işlemci gücünümü kullanıyor.

Büyük ihtimal öyle bir şey olabilir. Şimdi dediğim şeyleri eksiksiz bir şekilde yaptıktan sonra CS:GO'da kaç FPS aldığınızı söyleyin.

Öncelikle başlat menüsünü açın ve grafik ayarları yazın. Açılan pencerede göz at kısmından csgo.exe'yi ekleyeceksiniz.

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive konumunda olmalı. csgo.exe'yi seçin ve ekleyin. Daha sonra üzerine bir kez tıklayıp seçeneklere girin ve yüksek performansı seçin.

Yukarıdaki işlemi yaptıktan sonra Steam'den oyuna sağ tıklayıp özelliklere tıklayın. Aşağıdakileri olduğu gibi kopyalayıp başlatma seçeneklerine yapıştırıp kapatın ve oyuna girin.

-high -novid -threads 8 +cl_forcepreload 1 +mat_queue_mode 2

Büyük ihtimal öyle bir şey olabilir. Şimdi dediğim şeyleri eksiksiz bir şekilde yaptıktan sonra CS:GO'da kaç FPS aldığınızı söyleyin.

Öncelikle başlat menüsünü açın ve grafik ayarları yazın. Açılan pencerede göz at kısmından csgo.exe'yi ekleyeceksiniz.

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive konumunda olmalı. csgo.exe'yi seçin ve ekleyin. Daha sonra üzerine bir kez tıklayıp seçeneklere girin ve yüksek performansı seçin.

Yukarıdaki işlemi yaptıktan sonra Steam'den oyuna sağ tıklayıp özelliklere tıklayın. Aşağıdakileri olduğu gibi kopyalayıp başlatma seçeneklerine yapıştırıp kapatın ve oyuna girin.

dosyayımı ekliyim sadece cs go yumu?
he pardon gördüm

Mümkün değil özellikle Minecraft. Siz o oyunu o sistemde 30 chunkta 90 FPS oynarsınız. CS:GO'da da düşük ayarlarda 70 FPS üzeri alırsınız.

bu arada HDD ye kaydetmiştim oyunu
@Xantern hocam yine aynı değerler sadece ana menüde 110'dan 210'a çıktı onun dışında oyun aynı performansı veriyor.
Ana menü derken yükleme ekranı oyuna girerken var ya.

Aynı değerler.

Son düzenleme:
Bu arada HDD'ye kaydetmiştim oyunu.
@Xantern hocam yine aynı değerler sadece ana menüde 110'dan 210'a çıktı onun dışında oyun aynı performansı veriyor.
Ana menü derken yükleme ekranı oyuna girerken var ya.

Aynı değerler.

MSI Afterburner indirip internetten FPS ve ekran kartı işlemci kullanımını aktif edin. Ve ekran görüntüsü atın oyun içinde iken.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı