GTX 1050 Ti 1500X sistemde düşük FPS

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 12 GB, Ryzen 5 5600, GIGABYTE B550 GAMING X V2, 4X8 GB 3000MHZ RAM, CORSAIR RM750e PSU
Merhaba arkadaşlar. Sistemim.
8 GB RAM,
Ryzen 5 1500X.
GTX1050 Ti ekran kartı.
Eskiden CS:GO oyununda daha yüksek FPS alıyordum ama şu an sanki düşük FPS alıyormuşum gibi geliyor. En son 2 sene önce düzenli CS oynuyordum şu sıralar yeniden başladım ama FPS kafama takıldı. Sizce FPS değerlerim normal mi? Ultra ayarlarda da basit eğlenceli Full serverda 100'ün altına düştüğü oluyor. Rekabetçi Inferno'da ise FPS değerlerim şu şekilde.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    418,7 KB · Görüntüleme: 40
  • 2.jpg
    2.jpg
    161,4 KB · Görüntüleme: 52
  • 3.jpg
    3.jpg
    363,9 KB · Görüntüleme: 38
  • 4.jpg
    4.jpg
    346,1 KB · Görüntüleme: 47
Aldığınız FPS değerleri normal sayılır. Neden en düşük ayarlarda oynamıyorsunuz? CS:GO'da yüksek ayarlar, sağa sola iki detay ve yansıma ekliyor o kadar. Fakat performansı yok ediyor. 2X, maksimum 4X MSAA açın diğer hepsi kapalı olsun. Çoklu CPU kullanımı, doku akışı, oyuncu kontrastını arttır seçenekleri açık olsun.

Merhaba arkadaşlar. Sistemim.
8 GB RAM,
Ryzen 5 1500X.
GTX1050 Ti ekran kartı.
Eskiden CS:GO oyununda daha yüksek FPS alıyordum ama şu an sanki düşük FPS alıyormuşum gibi geliyor. En son 2 sene önce düzenli CS oynuyordum şu sıralar yeniden başladım ama FPS kafama takıldı. Sizce FPS değerlerim normal mi? Ultra ayarlarda da basit eğlenceli Full serverda 100'ün altına düştüğü oluyor. Rekabetçi Inferno'da ise FPS değerlerim şu şekilde.

CS'ye fazla ağır güncelleme geldi ve oyunun FPS'i düştü. Raminizi 16 yaparsanız Dual channel sanırım biraz daha rahatlar.

Aldığınız FPS değerleri normal sayılır. Neden en düşük ayarlarda oynamıyorsunuz? CS:GO'da yüksek ayarlar, sağa sola iki detay ve yansıma ekliyor o kadar. Fakat performansı yok ediyor. 2X, maksimum 4X MSAA açın diğer hepsi kapalı olsun. Çoklu CPU kullanımı, doku akışı, oyuncu kontrastını arttır seçenekleri açık olsun.

Normalde düşük ayarlarda oynuyorum ama FPS ölçmek için yükseğe çektim biraz. Eskiden çok daha yüksek FPS alırdım. Sanırım sistemimin eskidiğini kabullenmem gerek.

Normalde düşük ayarlarda oynuyorum ama FPS ölçmek için yükseğe çektim biraz. Eskiden çok daha yüksek FPS alırdım. Sanırım sistemimin eskidiğini kabullenmem gerek.

Sanmıyorum. En düşük ayarlara alıp sadece doku akışı ve çoklu CPU kullanımını etkin konumda bırakır mısınız? Sisteminiz çok da eski sayılmaz. CS:GO için bir hayli yeterli.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı