GTX 1050 Ti boşta 37 derece

emircan8503

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 3060 Ekran kartı
Amd Ryzen 5 5600 İşlemci
32 GB RAM
250 gb m2 ssd
950 gb m2 ssd
4 tb harddisk
Ekran kartım GTX 1050 Ti ekran kartım çift monitör kullanırken 37 derecelere çıkıyordu hiçbir arka plan uygulaması açık olmadığı halde tek monitöre düşürünce sabit 32 almaya başladı. Oynadığım oyunlar yavaştan etkilenmeye başlıyor ve ekran kartımı yeni aldım. Olduysa en fazla 2 hafta olmuştur. Ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartım GTX 1050 Ti ekran kartım çift monitör kullanırken 37 derecelere çıkıyordu hiçbir arka plan uygulaması açık olmadığı halde tek monitöre düşürünce sabit 32 almaya başladı. Oynadığım oyunlar yavaştan etkilenmeye başlıyor ve ekran kartımı yeni aldım. Olduysa en fazla 2 hafta olmuştur. Ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hiçbir şey yapmamalısınız. Aynen devam, sıkıntı yok.

Çift monitör çift çözünürlük demek 2 tane 2K çözünürlük monitör 4K çözünürlükte açmaya çalışmak gibi demek. Fazla çalışması ısı ve performans farkı normal.

Isı gayet normal kasanda sıvı soğutucu yoksa çok çok normal.

Çift monitör derece yükseltir, tek monitör bir tık daha düşürür.
Odan hava almıyorsa hava aldır sıcaklıktan (sıcak havadan) dolayı oluyor benim bilgisayar bir ara bir gün boşta 41-42 derece çalışmıştı ama odayı hiç havalandırmamıştım sonra havalandırdım normal değerlerine düştü.

Hiçbir şey yapmamalısınız. Aynen devam, sıkıntı

Hepinize teşekkürler aslında bende başta korktum çünkü daha sistemi yeni topladım sayılır ekran kartım eksikti o gelince tamamlandı yani şu anda insan ister istemez korkması normal yardım eden herkese teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı