Çözüldü GTX 1050 Ti Düşük Performans Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Jailor's Room
Daha fazla  
2 ay önce aldığım GTX 1050Ti ekran kartım performans vermemeye başladı. PUBG'de rahat 80 FPS'leri alırken şimdi ayarları kıstığım halde 30-40 FPS zor alıyorum. Bu her oyun için geçerli. Kafayı yiyeceğim zaten çok pahalıya aldım 1450TL'ye geldi yardımcı olabilecek misiniz? Tüm driverlar güncel ve Nvidia Driveri 399.24 sürümünde. Ayrıca GeForce Experience programına giremiyorum.

Çözüm
Beyler kusura bakmayın. Önceki posta yazıyorum fakat. Aynı sorunu yaşayanlar bir bilgisayarı formatlayın. Bende dün formatladım sorunum düzeldi. PUBG'de akmaya başladı. Teşekkürler herkese.
Bu arada her zaman NVIDIA'nın driverini son sürümünü yükleyiniz.
Ben de son günlerde çökme yaşıyorum PUBG'de. Eski sürümlere döndüm, sorun ortadan kalktı deneyin bence.
Hangi sürüme geçtin. Zaten benim sürümümde eski sürümde ondan soruyorum benimki 399.24 dün son sürümü yükledim birde öyle denedim yine aynı.

Bugün çıkan 417.35 sürücüsünü yükleyin. Eğer sorun olursa 416 ya da daha önceki sürücülere geri dönüş yapın.
Nvidia 417.35 Driver
416 sürümü falanda çok kötü dönünce 400 sürümünün altındakileri yükleyeceğiz. Ayrıca şuan zaten güncel driverim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı