GTX 1050 TI Galax vs Palit vs MSI vs Gigabyte

mag339

Kilopat
Yer
Çorum
Daha fazla  
750 TL bütçe ile GTX 1050 TI almaya karar verdim ancak hangi markayı alacağımı bilemiyorum. Farklı sitelerden kendime uygun 5 farklı ekran kartı seçtim. Marka güvenilirliği, performans, site güvenilirliği açısından hangisini almam daha uygun olur ?

Galax GeForce GTX1050Ti EX OC 4GB 128Bit GDDR5 Ekran Kartı (50IQH8DVN6EC) - Ekran Kartı - Bilgisayar Bileşenleri

Palit GeForce® GTX1050TI DUAL O.C 4GB 128Bit GDDR5 Ekran Kartı (NE5105TS18G1 1071D) - Ekran Kartı - Bilgisayar Bileşenleri

MSI GeForce GTX1050Ti 4GT OC 4GB 128Bit

Gigabyte Nvidia GeForce GTX 1050 Ti D5 4G 128Bit GDDR5 Fiyatı

GV-N105TOC-4GD Gigabyte GeForce GTX 1050 Ti OC 4G - Ekran kartı - PCI 4,096 MB GDDR

Sizinde tavsiyeleriniz varsa yazabilirsiniz ancak 750 TL sınırını geçmemek kaydıyla. Çünkü kart limitim buna izin vermiyor. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Tekrardan herkese iyi sosyaller !

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumlarınız için teşekkür ederim. En ucuz olanı Palit oluyor. Bunu alacağım sanırım ama bana sorun çıkartır mı ? Alıp da sorun yaşayanınız var mı ? Bu markayı pek bilmiyorum da.

Sıkıntı olmaz Türkiye'de ne kadar tutmasa da yurt dışında başarılar elde etmiştir alınabilir.

Tamam o zaman kararımı verdim Palit alıyorum . Desteğiniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Kart elime geçince R3 1300X ile testlerini paylaşırım. Tekrardan çok teşekkür ederim herkese iyi sosyaller !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…