Mr.Honor Hectopat Katılım 6 Şubat 2018 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2018 #11 Sorununuzu çözebildiniz çünkü benzer sorun bende de var. GPU birden %0 oluyor veya kullanımı düşüyor.
Sorununuzu çözebildiniz çünkü benzer sorun bende de var. GPU birden %0 oluyor veya kullanımı düşüyor.
Kiren Kilopat Katılım 6 Şubat 2017 Mesajlar 290 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2018 #12 Mr.Honor dedi: Sorununuzu çözebildiniz çünkü benzer sorun bende de var. GPU birden %0 oluyor veya kullanımı düşüyor. Genişletmek için tıkla... Şuan NVIDIA ayarlarından ve Güç seçeneklerinden ayarlar yaparak bir nebze arttırdım fakat hala %70'i göremedim. Çözümünü bulursan konuya yazmayı unutma.
Mr.Honor dedi: Sorununuzu çözebildiniz çünkü benzer sorun bende de var. GPU birden %0 oluyor veya kullanımı düşüyor. Genişletmek için tıkla... Şuan NVIDIA ayarlarından ve Güç seçeneklerinden ayarlar yaparak bir nebze arttırdım fakat hala %70'i göremedim. Çözümünü bulursan konuya yazmayı unutma.
A ahmetkuloglu Hectopat Katılım 20 Mart 2018 Mesajlar 6 20 Mart 2018 #13 Sorununu çözebildin mi aynı sorunu yaşıyorum