Arkadaşlar merhaba, bir kaç aydır PUBG Lite oynuyordum, bugün Steam versiyonu %50 indirimdeydi merak ettim ve satın aldım. Fakat görüntü ayalarını en düşüğü almama rağmen oyun bayağı bir görüntü kasılması yapıyor. Bunu düzeltebilecek bir ayar kompozisyonu var mı, yoksa sistemim mi yetersiz kalıyor? Bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.
Eğer steam pubgden bahsediyorsan 8GB RAM yetersiz kalıyordur. Kalabalık alanlarda donman oluyorsa RAM 8 GB kullanımı genellikle geçiyor. Ondan olabilir. 16 YAP
Eğer steam pubgden bahsediyorsan 8GB RAM yetersiz kalıyordur. Kalabalık alanlarda donman oluyorsa RAM 8 GB kullanımı genellikle geçiyor. Ondan olabilir. 16 YAP
Kardesım Ramin gg olmus senin 12 yada 16 yap bide senin ramlar dandik benimki gibi 1300 veya 1600 8 ram tek slot sende buyuk ihtimalle kardesim, sen o rami burak ondan bi cacik olmaz yanina 4 ilave edersen gideri olucaktir hemde super olucaktir ramin darbogaz yapiyo, ramin yetersiz.
Ekran kartı sürücünüz 400 üzeri ise DDU ile kaldırıp 399.24 sürücüsünü yükleyin. İlaç gibi gelecektir.
Ve imkan var ise bellek modülünü çift yapmanız ve 8gb üzerine çıkartmanız sorunu tamamen çözecektir.
Çünkü 8gb günümüz için yetersiz kalmaya başladı. Ve ryzen serisi işlemciler bellek çift kanal olunca ekran kartını daha verimli kullanıyorlar.
Ekran kartı sürücünüz 400 üzeri ise DDU ile kaldırıp 399.24 sürücüsünü yükleyin. İlaç gibi gelecektir.
Ve imkan var ise bellek modülünü çift yapmanız ve 8gb üzerine çıkartmanız sorunu tamamen çözecektir.
Çünkü 8gb günümüz için yetersiz kalmaya başladı. Ve ryzen serisi işlemciler bellek çift kanal olunca ekran kartını daha verimli kullanıyorlar.