GTX 1050 Ti Masaüstünde 60 derece

AybarsK

Centipat
Yer
Trakya
Daha fazla  
Ryzen 5 2600X Gamepower Iceberg 240 sıvı sogutma ve gtx1050ti kullanıyorum masaüstünde boştayken 60 dereceye cıkıyor ve oyunlarda da 65 derecenin üstüne cıktıgını daha gormedim bu değerler norrmal midir?

Görev yöneticisinden kullanımları atın. Ayrıca gerekli fan özelliği varsa belli bir sıcaklığın üstüne çıkmadan çalışmaz, sizde bu eşik 60 derece olabilir. Boştaki kullanımları atın, yine de bir bakalım. Virüs de olabilir.

Bulunduğunuz odanın sıcaklığı, kasa içi hava sirkülasyonunu bilmiyoruz. Belki de arkadaşın dediği gibi virüs olabilir. Kasa içi yeteri kadar hava alıyor mu? Hava akışı var mı?
kasa zalman n11 neo kasa yatagımla masamın arasında bir bölme var orada yanları kapalı arkasında yaklasık 1 karış var duvarla görev yöneticisine baktım yüzde 1 ile 0 arasında kullanılıyor
asdassd.png

ayarlar bu sekilde

1. Fan kontrolünü 50 dereceden sonra dönecek şekilde yapın sizin yaptığınız şekilde fanın ömründen yersiniz.
  2. Kasayı oradan çıkartın, o bölmelere bilgisayar koymak hata.
asdassd.png

bu şekilde yaptım uygun mudur?
ek olarak kasa o bölmenin icinde degil masanın yanında yatagın ortasında kalıyor kasanın maşallahı var bayağı büyük masamın üzerine de koyamıyorum

Şuanda masaüstünde boşta 34 dereceye düştü varsayılan fan ayarlarında ama bir türlü kafam almıyor bi anda 60 dereceye fırlıyor bi anda da düşüveriyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı