Hocam Power limit mi dediğiniz ve oyun performansına çok etki eder mi?
Hiçbir etkisi olmaz 1 bilemedin 2 FPS etkisi olur %90'a kadar düşürebilirsin göz ile görülür bir soğuma olacaktır.
Hocam Power limit mi dediğiniz ve oyun performansına çok etki eder mi?
Böyle nasıl hocam.Hiçbir etkisi olmaz 1 bilemedin 2 FPS etkisi olur %90'a kadar düşürebilirsin göz ile görülür bir soğuma olacaktır.
Power ayarlayınca Temp limitte otomatik değişiyor.Böyle nasıl hocam.
Yanma gibi şeyler olmaz değil mi hocam?Hiçbir etkisi olmaz 1 bilemedin 2 FPS etkisi olur %90'a kadar düşürebilirsin göz ile görülür bir soğuma olacaktır.
Böyle nasıl hocam.
Bir zararı olmaz değil mi yanma gibi falan vs.
Hocam dediğinizi yapınca boşta 37 falandı ama şimdi 43 lerde normal mi?Ben en son Gigabyte 1660 Super kullanırken aşırı ısındığından dolayı sorunu bu şekilde çözüp 2 sene boyunca böyle kullanmıştım. Yanacağı bir durum yok karta giden voltajı düşürüyorsun bu sayede kart daha az ısınıyor.
Hocam dediğinizi yapınca boşta 37 falandı ama şimdi 43'lerde normal mi?
Hocam yük altında baktım fakat durum yine aynı maalesef birde power 90 yapıp deneyeceğim.Yük altında durum ne değişen bir şey var mı bir onu kontrol et. Eğer hiç soğuma yoksa eski haline getirebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.