GTX 1050 Ti performans düşüklüğü

Judaka

Hectopat
Daha fazla  
Ben GTX 1050 Ti ekran kartı aldığımda CS:GO'da, PUBG'de, Dota 2'de aldığım FPS yüksekti fakat gün geçtikçe (aradan 6 ay geçti) FPS kaybı yaşadım bence ekran kartı driver güncellemelerinden şüphe duyuyorum yardımcı olur musunuz? Şu an ekran kartı sürüm 416.94 yüklü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben GTX 1050 Ti ekran kartı aldığımda CS:GO'da, PUBG'de, Dota 2'de aldığım FPS yüksekti fakat gün geçtikçe (aradan 6 ay geçti) FPS kaybı yaşadım bence ekran kartı driver güncellemelerinden şüphe duyuyorum yardımcı olur musunuz? Şu an ekran kartı sürüm 416.94 yüklü.
En basitinden msi afterburner programı ile değelere baktınız mı ? Kartınız belki olması gerektiği değerlerdedir.Diğer bileşenlerde önemli.

sadece ekran kartı'nın sürücüsü değil, oyunlara gelen güncellemeler siz bilgisayarınızı tamamen stabil tutsanız dahi optimizasyonlarını değiştirebildiklerinden performans farklılıkları yaşayabilirsiniz.

Sırf yeni ekran kartlarına yönelmemiz için uygulanan bir politika olduğunu düşünüyorum arkadaşların dediği gibi driverleri güncel tutmayın.

Arkadaşlar 399.24 sürümünü nvidia sitesinden kurdum gözle görülür bir değişiklik görmedim. Sorunu çok merak ediyorum ilginiz için teşekkür ederim :)

Sırf yeni ekran kartlarına yönelmemiz için uygulanan bir politika olduğunu düşünüyorum arkadaşların dediği gibi driverleri güncel tutmayın.
Yeni ekran kartı olan RTX 2070 kullanıyorum ve performans düşüklülüğü bende de var, sanmıyorum yeni ekran kartlarına yönelmek için böyle bir şey yapacaklarını, çünkü bende performans sıkıntısı çekiyorum maalesef.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı