GTX 1050 Ti PUBG Oyun Ortasında Atma Sorunu

JanerKabardey

Hectopat
Başlıkta da görüldüğü gibi sorunum odur. Sistemim şu:
  • GTX 1050Ti
  • 8GB 3000MHz RAM
  • Ryzen5 1600 işlemci
  • 120 GB SSD
  • 1 TB HDD
  • Anakart MSI B350M VD plus
Belirtmek isterim sürücülerim günceldir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakınız doğrulayınca 1 dosya eksik diyor ve iniyor sonra oyuna giriyorum tekrar kapanıyor. Sonra tekrar doğruluyorum. Tekrar açıyorum bir 10 dk sonra tekrar kapanıyor yani 1 eksik dosya doğrulanıp iniyor ama olmuyor.

Donanım sürücülerinin güncelliğinden ziyade DX buradan en güncel sürümü indirin. Bilgisayarınız da var olan sürümü öncelikle kaldırın ama. Daha sonra Ekran kartı sürücü kaldırma programı ile (DDU diye aratırsanız çıkar) mevcut ekran kartı driverını kaldırın ve Nvidia sitesine gidip en güncel driverı indirin. Sanırım 2 3 gün önce yayınlandı. Bu işlemleri yaptıktan sonra tekrar deneyin.

Donanım sürücülerinin güncelliğinden ziyade DX buradan en güncel sürümü indirin. Bilgisayarınız da var olan sürümü öncelikle kaldırın ama. Daha sonra Ekran kartı sürücü kaldırma programı ile (DDU diye aratırsanız çıkar) mevcut ekran kartı driverını kaldırın ve Nvidia sitesine gidip en güncel driverı indirin. Sanırım 2 3 gün önce yayınlandı. Bu işlemleri yaptıktan sonra tekrar deneyin.
Onu ben indirmiştim ama.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı