GTX 1050 Ti sistem Sea of Thieves'de kaç FPS verir?

Void3f

Decapat
Daha fazla  
GTX 1050 Ti, i5 9400F 16 GB RAM ile hangi ayarlarda kaç FPS verir?

1080p yüksek grafik ayarlarında 60 FPS üstü elde edebilirsiniz. Alınır mı konusuna gelirsek tek başınaysanız sarmaz, ekiple iyi gidiyor. İndirimde ₺199,50'ye kadar düşüyor, eskiden ₺30 falan oluyordu. Size kalmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rahat oynatır. Ama 144hz monitor kullaniyorsan 70 fps altı kasıyor hissiyati verir.

Rare ayarlar 75-90 FPS. Düşükte oynayabilirsen PVP oynayacaksan çok farketmiyor, Cursed, Rare karışımı ayar yapabilirsin.

Rahat oynatır. Ama 144Hz monitor kullaniyorsan 70 FPS altı kasıyor hissiyati verir.

FPS oyunları için değil mi o? Tamam bütün oyunlar için geçerli fakat 60Hz gayet akıcı bir seviye.
Ve o hissiyat en fazla 1-2 dk olur.

FPS oyunları için değil mi o? Tamam bütün oyunlar için geçerli fakat 60Hz gayet akıcı bir seviye.
Bu da bir FPS oyunu olduğu için azıcıkta olsa kasma hissi oluyor.

Hocam o his her zaman olmaz arkadaş zaten 1-2 dk içerisinde alışacaktır yani rahatsızlık vermez.
Yani her zaman olmazdan çok alışma söz konusu, ben farklı bir sistemle yüksek ayarlar 100 FPS oynuyorum ben de alıştım.

Ve o hissiyat en fazla 1-2 dk olur.
Maalesef bende 144hz monitor kullanmadan önce şey diye dusunuyordum sistemim 60fps akar diye 80 fps bile kasıyor hissi var.

144 hz hic kullanmadan önce 60 fps akıyordu. 144hz geçince 80 fps bile akmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…