GTX 1050 Ti sistem yükseltme

Makaleler
1
Öncelikle selam. Sizden çok özür diliyorum çünkü bu konuyu daha önce açtım ve tekrar açıyorum. Elime bir türlü para geçmedi. Sistemi değiştirmek istiyorum çünkü yeni nesil oyunları artık bayıla bayıla oynuyorum. Sistem:
GTX 1050 Ti manli.
Ryzen 3 1200 AF.
Galax B450M.
16 GB Kingston Fury Beast RAM.
350W PSU.
250 GB SATA SSD ve 250 GB M.2 SSD.

Bu Haziran'da staja gideceğim için 3500 TL kazanacağım. İlk hedefim PSU ve ekran kartı. İlerleyen vakitlerde para toplayıp işlemciyi Ryzen 5 5500 yapabilirim. Ekran kartını ikinci elden RX 6600 alırım diye düşündüm. PSU'yu sıfır alırım.
Sizin düşünceniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
FSP PSU güzeldir, alabiliyorsan R5 5600 al daha iyi olur
Ya da direkt sistemi satıp biraz para koyarak ikinci el bir sistemde bakabilirsin

FSP PSU güzeldir, alabiliyorsan R5 5600 al daha iyi olur
Ya da direkt sistemi satıp biraz para koyarak ikinci el bir sistemde bakabilirsin
İkinci el tam bir sisteme güvenmiyorum maalesef. Temizleri var ancak beni bulmaz gibi. O sebepten sadece ekran kartını ikinci el alacağım onu da garantili almaya çalışacağım. R5 5600'e bütçe yeterse almaya çalışacağım.

Teşekkür ederim. Rx 6600 dışında pek bir alternatif bulamadım. Öneriniz var mı?
Hocam neye karar verdiniz? Bende aynı durumdan müzdaribim. Şu anda işlemcim düşük i3 7100 ekran kartı almaydı düşünüyorum ancak 2. ele güvenemiyorum. Güçlü ekran kartı alsam düşük işlemci ne kadar idare eder onu da bilmiyorum. Siz aldıysanız sizi ne kadar idare etti?

XFX RX 6600 aldım. Cidden çok beğendim. Sürücüsüde tam bana göre. Öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…