GTX 1050 Ti sistem Zenless Zone Zero kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

EdwardEmre

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
HDD
Ekran kartı
NVDİA 1050 Tİ Gaming X
Anakart
c61h
İşlemci
i5 3470
Sistemim biraz değişik, emin olamıyorum. 1050 Ti Gaming X ekran kartı, i5 3470 işlemci, 16 GB RAM var ama MHz’leri düşük sanırım. 2x8 olarak emin olamadım. Sizce rahat oynatır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim biraz değişik, emin olamıyorum. 1050 Ti Gaming X ekran kartı, i5 3470 işlemci, 16 GB RAM var ama MHz’leri düşük sanırım. 2x8 olarak emin olamadım. Sizce rahat oynatır mı?
1050ti ile maksimum grafik imkanı sunuyor ama işlemciniz zayıf olduğu için FPS biraz daha düşük olur. Birkaç grafik kısarak sorun düzelir, ayrıca arada küçük takılmalar olabilir. Rahat olmazsanız gayet ideal olur deneyim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

aynı işlemci gtx 1050 ile 1080 orta ayarda 60 70 fps alıyorum kaldırır combat taraflarında ara sıra drop giriyor sende olmaz
yani aslında ben de o civarlar da bir fps bekliyordum ama diğer parçalar çok güven vermediği için kafam karışık

1050ti ile maksimum grafik imkanı sunuyor ama işlemciniz zayıf olduğu için FPS biraz daha düşük olur. Birkaç grafik kısarak sorun düzelir, ayrıca arada küçük takılmalar olabilir. Rahat olmazsanız gayet ideal olur deneyim.
olduğu kadar artık en azından oynanabilecek düzeyde kaldırıyor sistem

yani aslında ben de o civarlar da bir fps bekliyordum ama diğer parçalar çok güven vermediği için kafam karışık
işlemci drop yaptırıyor ekran kartlık sıkıntı yaratmaz sana konudan bağımsız hoyo nun tüm oyunlarını oynamış biri olarak (hsr ile genshin 1 yıldır endgame ) zzz hayal kırıklığı bence başlamadıysan başlama bence karakter fragmanları fln ilgi çekiciliğini oyuna yansıtamamışlar

işlemci drop yaptırıyor ekran kartlık sıkıntı yaratmaz sana konudan bağımsız hoyo nun tüm oyunlarını oynamış biri olarak (hsr ile genshin 1 yıldır endgame ) zzz hayal kırıklığı bence başlamadıysan başlama bence karakter fragmanları fln ilgi çekiciliğini oyuna yansıtamamışlar
yani oyundan yüksek bir beklentim yok aslında sıkınıdan başlıyorum denebilir, oynayan bir arkadaşım var ondan görerek oynamak istedim ayrıca yani artık lol dışı bir şey gerekiyor zamanımı hiçe sayacak :)

Yani oyundan yüksek bir beklentim yok aslında sıkınıdan başlıyorum denebilir, oynayan bir arkadaşım var ondan görerek oynamak istedim ayrıca yani artık LoL dışı bir şey gerekiyor zamanımı hiçe sayacak :)

Zamanı hiçe sayacak en iyi hoyo oyunu genshindir. Zzz de açık dünya yok (sınırlı bir açık dünya) şu burnice fragmanından sonra aşırı hypelendi ondan çoğu kişinin ilgisi çekti ama tabii bir indir kendin gör :)

olduğu kadar artık en azından oynanabilecek düzeyde kaldırıyor sistem
Tabi çok daha akıcıda çalışabilir, net birşey dememiz mümkün değil sadece tahmin ve öngörü. Hertürlü rahat oynarsınız, iyi oyunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı