GTX 1050 Ti sisteme takılan Neova KA19 monitör görüntü vermiyor

Bulut35

Kilopat
Yer
izmir
Daha fazla  
Merhaba.

Eski bilgisayarımı yegenime vereceğim, elimde bir monitör var kullanılmayan eski 2017 senesinden. İlk bilgisayarımdan kalma çalışıyor. Neova KA19 eski monitörüm. Bilgisayara bağladım BIOS ekranı geldi sonra kapandı ekran. Ekran kartı MSI GeForce GTX 1050 Ti Gaming X 4G ekran kartı (1354 MHz) MSI GeForce GTX 1050 Ti Gaming X 4G Ekran Kartı (1354 MHz)

Ekran kartı ile monitörün çüzünürlügü sanırım uyumlu değil. 720p monitör destekliyor ekran kartım da 900p. Nasıl uyumlu hale getirebilirim?
Aktif dönüştürücü aldım. HDMI to VGA ile bağladım. Bunda sıkıntı olsa bilgisayarı actıgımda BIOS ekranı gelmezdi değil mi? Ayarları yapıp yeğenime hediye edeceğim. Çözümü var mı?

Dosya Ekleri

• neova ka19 monitör.jpg
    neova ka19 monitör.jpg
    152,8 KB · Görüntüleme: 6
Merhaba, ekran kartı 720p destekliyor ondan yana sorun yok. Monitörü dönüştürücülü şekilde mi bağlıyorsun? yani Monitörün giriş tipi (VGA mı, DVI mı?) öncelikle onu belirtir misin?

Merhaba, ekran kartı 720p destekliyor ondan yana sorun yok. Monitörü dönüştürücülü şekilde mi bağlıyorsun? Yani Monitörün giriş tipi (VGA mı, DVI mı?) öncelikle onu belirtir misin?

Aktif dönüştürücü aldım. HDMI to VGA ile bağladım. Bilgisayarı actıgımda BIOS ekranı geliyor sonra ekran kapanıyor ama bilgisayarın kasası çalışıyor ekran kartımda çalışıyor görüntü gidiyor

Aktif dönüştürücü aldım. HDMI to VGA ile bağladım. Bilgisayarı actıgımda BIOS ekranı geliyor sonra ekran kapanıyor ama bilgisayarın kasası çalışıyor ekran kartımda çalışıyor görüntü gidiyor
Muhtemelen aldığınız dönüştürücü ucuz yollu muhtemelen. Genellikle bu tarz durumlar ucuz yollu alınan dönüştürücüler yüzünden olur.

Bilgisayarı açarken Shift + yeniden başlat → Gelişmiş başlangıç. - Güvenli Mod ile aç. - Çözünürlüğü 1280×720 – 60 Hz yap. Normal moda dön.

Üstte verdiğim maddeleri dener misin?

Muhtemelen aldığınız dönüştürücü ucuz yollu muhtemelen. Genellikle bu tarz durumlar ucuz yollu alınan dönüştürücüler yüzünden olur.

bilgisayarı açarken Shift + yeniden başlat → Gelişmiş başlangıç. - Güvenli Mod ile aç. - Çözünürlüğü 1280×720 – 60 Hz yap. Normal moda dön.

Üstte verdiğim maddeleri dener misin?

Tamam bunu deneyeceğim. Bir de bana pahalı aktif dönüştürücü önerir misin alırım maddi sıkıntım yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı