GeForce Experience nedir? Bilmiyorum özür dilerim.
Merhaba konudan çok bağımsız olacak fakat size bir sorum vardı. R3 2200G'den memnun musunuz? Şahsen ben bu işlemci ile Valorant oynarken arkada Discord'ta arkadaşlarımla konuşunca oyun içi droplar oluyor ve GTA 5'de render sorunu yaşıyorum.Olsun sıkıntı değil.![]()
NVIDIA App'i İndir
PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı.www.nvidia.com
Merhaba konudan çok bağımsız olacak fakat size bir sorum vardı. R3 2200G'den memnun musunuz? Şahsen ben bu işlemci ile Valorant oynarken arkada Discord'da arkadaşlarımla konuşunca oyun içi droplar oluyor ve GTA 5'de render sorunu yaşıyorum.
Merhaba konudan çok bağımsız olacak fakat size bir sorum vardı. R3 2200G'den memnun musunuz? Şahsen ben bu işlemci ile Valorant oynarken arkada Discord'da arkadaşlarımla konuşunca oyun içi droplar oluyor ve GTA 5'de render sorunu yaşıyorum.
Konu açtım fakat kimse yardımcı olmadı.Ben gayet memnunum. RAM ile alakalı olabilir. Tam sisteminizi yazarak konu açabilirsiniz.
O zaman benimki anormal olmalı. Teşekkür ederim.Ben.
Benim ki 3200G gayet güzel sıkıntı yok.
Konu açtım fakat kimse yardımcı olmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.