Platoonxd Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #1 Çok eski bir kart olduğu için yenilesem mi emin olamıyorum. FurMark testindeki GPU Z sonucları bu: Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2025
A Akordeyen Centipat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 253 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #2 Bu eğer yukteyse sonuçlar çok iyi gerek yok boştaysa ericek kk
Platoonxd Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #3 Akordeyen dedi: Bu eğer yukteyse sonuçlar çok iyi gerek yok boştaysa ericek kk Genişletmek için tıkla... 100 de 100 kullanımda
Akordeyen dedi: Bu eğer yukteyse sonuçlar çok iyi gerek yok boştaysa ericek kk Genişletmek için tıkla... 100 de 100 kullanımda
A Akordeyen Centipat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 253 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #4 Platoonxd dedi: 100 de 100 kullanımda Genişletmek için tıkla... Cok iyi ancak 1 dk falansa bi 10dk bekle oyle bak eger 90dereceyi gecen birsey varsa değiştir ancak marka dandikse boşver kaliteli markaysa degistir Akordeyen dedi: Cok iyi ancak 1 dk falansa bi 10dk bekle oyle bak eger 90dereceyi gecen birsey varsa değiştir ancak marka dandikse boşver kaliteli markaysa degistir Genişletmek için tıkla... Siz sonuclari atin ben bakiyim birde ekran kart markanizla macun markasini yazin
Platoonxd dedi: 100 de 100 kullanımda Genişletmek için tıkla... Cok iyi ancak 1 dk falansa bi 10dk bekle oyle bak eger 90dereceyi gecen birsey varsa değiştir ancak marka dandikse boşver kaliteli markaysa degistir Akordeyen dedi: Cok iyi ancak 1 dk falansa bi 10dk bekle oyle bak eger 90dereceyi gecen birsey varsa değiştir ancak marka dandikse boşver kaliteli markaysa degistir Genişletmek için tıkla... Siz sonuclari atin ben bakiyim birde ekran kart markanizla macun markasini yazin
S snoxyyy Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 1.081 Çözümler 7 13 Haziran 2025 #5 Platoonxd dedi: 100 de 100 kullanımda. Genişletmek için tıkla... Senin bileceğin iş iki vida söküp macun yenileyeceksin sadece o kadar zaten aşırı ısınma olsaydı kendini kapatırdı sistem keyfin bilir.
Platoonxd dedi: 100 de 100 kullanımda. Genişletmek için tıkla... Senin bileceğin iş iki vida söküp macun yenileyeceksin sadece o kadar zaten aşırı ısınma olsaydı kendini kapatırdı sistem keyfin bilir.
Platoonxd Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #6 Akordeyen dedi: Cok iyi ancak 1 dk falansa bi 10dk bekle oyle bak eger 90dereceyi gecen birsey varsa değiştir ancak marka dandikse boşver kaliteli markaysa degistir Siz sonuclari atin ben bakiyim birde ekran kart markanizla macun markasini yazin Genişletmek için tıkla... 40 dakika furmark acık kaldı iyi bence gerek yok gibi Dosya Ekleri gpu 40 dk.gif 17,5 KB · Görüntüleme: 18
Akordeyen dedi: Cok iyi ancak 1 dk falansa bi 10dk bekle oyle bak eger 90dereceyi gecen birsey varsa değiştir ancak marka dandikse boşver kaliteli markaysa degistir Siz sonuclari atin ben bakiyim birde ekran kart markanizla macun markasini yazin Genişletmek için tıkla... 40 dakika furmark acık kaldı iyi bence gerek yok gibi