GTX 1050 Ti tüm oyunlarda FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10
@erme şu anda konu dışında olan bir konuda değiliz farkındasınız değil mi? Adama sorunu çözmesine yardımcı olmaya çalıyoruz. Madem oyunlar için önermediniz boş mesaj yazmış oluyorsunuz. Artı olarak gayet de saçma bir öneri. LoL'de ben bile 3 GB ile yüksek FPS alıyordum HDD ile ve FPS düşmesi yaşamadım. LoL fazla RAM kullanan bir oyun değil GTA falan gibi. Konuyu okumadan saçma önerilerinizi yapmaya devam etmeyin bence. Yoksa milletin boşuna para harcamasına sebep olacaksınız.

Ben Rus antıvurusunu kurup deneyeceğim.
 
Throttle oluyor olabilir işlemci. Yada belki AVG Thermal başlamış olabilir. ThrottleStop yüklemelisiniz. ThrottleStop (9.4.2 Beta) Download
Bu linkten 9.4 sürümünü indirin. RAR'dan çıkartın. Programı çalıştırın. Limits sekmesine girin ve Clear'a basın. Programı arkaplana atın. Ardından oyuna girin. En az 10 dakika oynayın. Ardından oyundan çıktığınızda ise Limits sekmesinin ekran görüntüsünü yollayın. Bu sorunu teşhis ettirecektir.
 
Throttle oluyor olabilir işlemci. ya da belki AVG thermal başlamış olabilir. ThrottleStop yüklemelisiniz. ThrottleStop (9.4.2 Beta) Download
Bu linkten 9.4 sürümünü indirin. RAR'dan çıkartın. Programı çalıştırın. Limits sekmesine girin ve Clear'a basın. Programı arkaplana atın. Ardından oyuna girin. En az 10 dakika oynayın. Ardından oyundan çıktığınızda ise limits sekmesinin ekran görüntüsünü yollayın. Bu sorunu teşhis ettirecektir.

Deneyecegım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı