Arkadaşlar bu durum eminim GTX 1050 Ti sahibi olanların hepsinin olmasa da çoğunun ortak sıkıntısı. En düşük ayarlarda 60 FPS alamıyorum çıldıracağım en düşükte. Aynı sistem özelliklerinde olanlar en azından 60 FPS alıyor hatta daha fazla ne olabilir sıkıntı?
Sistemim:
ASUS Cerberus GTX 1050 Ti
i5 3470
ASUS sabertooth Z77
16 GB RAM HyperX
600 veya 650 volt PSU
240 GB SSD
Abi ısınma gibi bir sıkıntı yok, ortalama 70 derece sıcaklık, darboğaz da yapmıyor. Kasayı 2 gün önce formatladım format attıgım günde kasayı açıp temizledim. Daha 1 yıllık kasa zaten. NVIDIA driverler güncel.
GTX 1050 Tİ eski bir kart değil hala 1080p de iş yapıyor gta 5 i 80 90 arası high competitive ayarlarda oynuyorum. Gerçekten tuhaf insanlarımız var adam böyle bir problemim var neden oluyor diye soruyor cevap olarak rx 570 al geliyor gerçekten tuhaf. Oyun içi değerleri atabilir misiniz hocam darboğaz olup olmadığını ancak öyle görüp bir yorumda bulunabiliriz.
MSI AfterBurner yazılımı ile oyun içi FPS, ekran kartı sıcaklıÄı, iÅlemci ve bellek kullanımı deÄerlerini gerçek zamanlı olarak gözlemleyebilirsiniz. PC
www.technopat.net
Yüksek grafik ayarlarına çekip birden fazla görsel olarak paylaşın.
MSI AfterBurner yazılımı ile oyun içi FPS, ekran kartı sıcaklıÄı, iÅlemci ve bellek kullanımı deÄerlerini gerçek zamanlı olarak gözlemleyebilirsiniz. PC
GTX 1050 Tİ eski bir kart değil hala 1080p de iş yapıyor gta 5 i 80 90 arası high competitive ayarlarda oynuyorum. Gerçekten tuhaf insanlarımız var adam böyle bir problemim var neden oluyor diye soruyor cevap olarak rx 570 al geliyor gerçekten tuhaf. Oyun içi değerleri atabilir misiniz hocam darboğaz olup olmadığını ancak öyle görüp bir yorumda bulunabiliriz.