GTX 1050 Ti ve i5-3470 GTA 5 Online Düşük FPS

Kutay Karadağ

Decapat
Arkadaşlar bu durum eminim GTX 1050 Ti sahibi olanların hepsinin olmasa da çoğunun ortak sıkıntısı. En düşük ayarlarda 60 FPS alamıyorum çıldıracağım en düşükte. Aynı sistem özelliklerinde olanlar en azından 60 FPS alıyor hatta daha fazla ne olabilir sıkıntı?

Sistemim:
  • ASUS Cerberus GTX 1050 Ti
  • i5 3470
  • ASUS sabertooth Z77
  • 16 GB RAM HyperX
  • 600 veya 650 volt PSU
  • 240 GB SSD

Abi ısınma gibi bir sıkıntı yok, ortalama 70 derece sıcaklık, darboğaz da yapmıyor. Kasayı 2 gün önce formatladım format attıgım günde kasayı açıp temizledim. Daha 1 yıllık kasa zaten. NVIDIA driverler güncel.

Çıldıracağım.

GTX 1050 Tİ eski bir kart değil hala 1080p de iş yapıyor gta 5 i 80 90 arası high competitive ayarlarda oynuyorum. Gerçekten tuhaf insanlarımız var adam böyle bir problemim var neden oluyor diye soruyor cevap olarak rx 570 al geliyor gerçekten tuhaf. Oyun içi değerleri atabilir misiniz hocam darboğaz olup olmadığını ancak öyle görüp bir yorumda bulunabiliriz.

Oyun içi CPU, GPU, Bellek kullanım ve sıcaklık değerlerini paylaşın.
Yüksek grafik ayarlarına çekip birden fazla görsel olarak paylaşın.

Son düzenleme:
Oyun içi CPU, GPU, Bellek kullanım ve sıcaklık değerlerini paylaşın.
Eklemeyi unuttuğum birşey olabilir Msi afterburner dan belirtirseniz onlarıda eklerim
GTX 1050 Tİ eski bir kart değil hala 1080p de iş yapıyor gta 5 i 80 90 arası high competitive ayarlarda oynuyorum. Gerçekten tuhaf insanlarımız var adam böyle bir problemim var neden oluyor diye soruyor cevap olarak rx 570 al geliyor gerçekten tuhaf. Oyun içi değerleri atabilir misiniz hocam darboğaz olup olmadığını ancak öyle görüp bir yorumda bulunabiliriz.
Eklemeyi unuttuğum birşey olabilir Msi afterburner dan belirtirseniz onlarıda eklerim
Kardeşim İ7 2600 nerede, i5 3470 nerede.
Abi ama bu kadarda fark olmaz ya onunki iyi de sıkıntı o değil o normal alıyor ben normalin altında alıyorum bide i5 3470 gayet iyi besliyor

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    160,7 KB · Görüntüleme: 60
  • Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    160,7 KB · Görüntüleme: 52
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı