GTX 1050 Ti ve i5 6500 Sistem

Kuzey Sasi

Hectopat
Daha fazla  
Aşağıdaki resimde belirttiğim sistemi almayı düşünüyorum fakat almadan önce sizlere danışmak istedim. Sizce sistemde herhangi bir eksik, uygunsuz veya orantısız parça var mı? Var ise belirtmenizi ve sizin parça önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Bütçenizi 500TL daha arttırıp bu sistemi almanızda fayda var ramı aynı tercih edebilirsiniz.

İşlemci olarak i5 6600K almanda fayda var. Aralarında fazla bir fiyat farkı yok zaten. OC barındırdığı için daha ileriye dönük bir seçim olur.

O işlemciye RX 480 veya RX 470 yakışır bence.

Birşey diyebilirmiyim
G4560 bile uyuyor karta 6600k önermişsiniz
ekran kartını arttırıp RX470 alsan bile G4560 kaldırıyor
i3le aynı performansı veriyor render hariç zaten fps konusunda işlemci

İşlemci olarak i5 6600K almanda fayda var. Aralarında fazla bir fiyat farkı yok zaten. OC barındırdığı için daha ileriye dönük bir seçim olur.
fiyat farkı yokmu? ve düşük bütçeli sisteme OC mi? Stock fansız birde... bu işlemcinin fiyatı gtx1050ti kadar yanlız...

130tl civarı bir fark var? Bu 130 tl ileride sistemi upgrade etmek istediği zaman işlemciyi değiştirme gibi bir olanağı ortadan kaldıracak. Benim şu an i5 6500 aldığım için ne kadar pişman olduğumu kelimelerle ifade edemem. 1050ti 1 2 yıl içinde 1080ti olabilir arkadaşın fikrini bilmiyorum ben geleceğe dönük fikrimi sundum. Ayrıca ekstra fana ihtiyacıda yok. Çünkü OC yapmasını gerektirecek bir durum yok. 3 yada 4 yıl sonra belki ihtiyaç duyar. i5 6500 kullanıyorum işlemci kullanımı %100e kadar çıkıyor sıcaklığı 60dereceyi geçmedi daha stock fanla kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…