GTX 1050 Ti ve i5 7500 Sıcaklık Değerleri

Kerem Denizci

Kilopat
Daha fazla  
Yeni bilgisayar topladım. Yakın zamanda MSI Gaming X GTX 1050 Ti ve i5 7500 ile. Ekran kartının ve İşlemcinin dereceleri kaç olmalı sizce oyun oynarken ? Ekran kartım 50 dereceyi, işlemcim ise 60 dereceyi görüyor. Oyun oynarken normal midir sizce?

Gayet normal hatta güzel bu dereceleri geçmiyorsa kartın ve işlemcin kafan rahat olabilir. Sıcaklıklar makul derecede.

Gigabyte 1050 Tİ Gaming G1 V-Sync kapalı yüksek ayarlarda GPU kullanımı %100 ise düşük devirde ve düşük seste en fazla 62 derece. V-Sync açık 60 FPS sabit iken ve kart zorlanmıyor iken fan bile çalışmadan en fazla 55 derece. Normal kullanımda 35 derece. CPU ise normal kullanımda resimde atacağım gibi, oyunlarda ise en fazla 55 derece. Ama en yüksek ayarlarda ve uzun süre oynama ile 50 derece ise ekran kartı ölçümde bir yanlışlık vardır. Ya da fanlar yüksek devirde çalışıyordur.

İşlemci max 61 dereceyi gördü şuana kadar ekran kartı da 55 falan. Ekran kartı 48-50 derecedeyken faz hızı 60 falan oluyor normalmidir bu pek anlamıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…