GTX 1050 Ti ve R5 1500X format sonrası hantallaştı

sandalyeyeoturan

Hectopat
Katılım
24 Mayıs 2018
Mesajlar
3
Arkadaşlar Windows 10 Pro 64 Bit lisanslı ürüne sahibim.

bilgisayarım oyun bilgisayarı.

GTX 1050 Ti 4 GB
AMD Ryzen 5 1500 X
8 GB RAM
1 TB harddisk
120 GB SSD

gereksiz dosyalardı ıvırdı zıvırdı uğraşmak istemediğimden dolayı bilgisayarımı sıfırladım. fakat D dosyasını silmedi ve bilgisayarı sıfırlamamdan sonra sistem eskisinden daha kötü bir hal aldı.

League of Legends'te 144 ila 200 arası FPS alıyordum, Counter-Strike: Global Offensive'de ise 200 ila 300 arası Tom Clancy's Rainbow Six Siege'de ise 70 ila 90 arası alıyordum fakat şimdi LOL'de 40-70 FPS'e düştü, ve CS:GO'da ise 90-120 arasına ve sürekli drop yiyorum ben bir şey anlamadım bu işten format attıktan sonra C' dosyasında olan benim bilmediğim önemli bir klasörü mü, sildi acaba diye düşünüyorum çünkü Overclock işlemini yaptım. NVIDIA denetim masasından optimizasyon ayarlarını falan her şeyi performans moduna aldım. (kalite Modunda'da denedim aynı şey devam ediyor) Driver'ı tekrar kurdum ama yok düzelmiyor. bu durumu benden başka yaşayan biri yok olarak gözüküyor tekrar kurmalı mıyım sizce sistemi?

Veya durumu yaşamış olan veyahut anlayan birileri varsa yardımcı olabilir mi? cidden moralim bozuldu şu karantina günlerinde evden dışarıya da çıkamıyoruz kimseye götüremem de pc'yi hüü...

anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı