O Onur Talha Decapat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 192 9 Ekim 2020 #11 PashaReyiz dedi: Keşke 1050 Ti almasaydın. Genişletmek için tıkla... Bütce çok yoktu sadece esport bida GTA oynadığım için aşırıya kacmak istemedim. Rachel Amber dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bakabilirsin. Hocam bu arada moralini bozmak istemem ama biraz kazıklanmışsın gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... 4 Milyar tuttu çok tutmadı ki kanka kazıklanmış mıyım. susamcocuk dedi: GTA 5.30 80 FPS. CS:GO. 150 320 FPS. Fortnite. 60 80 FPS. Valorant. 160 330 FPS. LoL. 250 340 FPS. PUBG. 30 80 FPS. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Mustafafnt dedi: Hocam iade edin ekran kartını. O fiyata 1650 Super alınabilir. Genişletmek için tıkla... İndirimde 1000 TL'ye aldım kanka bu fiyata 1650 Super bulamam. 05eraykrc dedi: Arkadaşlar üstte FPS değerlerini yazmış ama PSU'yu değiştirmeyi unutma. Genişletmek için tıkla... PSU'yu neden değiştireyim anlamadım.
PashaReyiz dedi: Keşke 1050 Ti almasaydın. Genişletmek için tıkla... Bütce çok yoktu sadece esport bida GTA oynadığım için aşırıya kacmak istemedim. Rachel Amber dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bakabilirsin. Hocam bu arada moralini bozmak istemem ama biraz kazıklanmışsın gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... 4 Milyar tuttu çok tutmadı ki kanka kazıklanmış mıyım. susamcocuk dedi: GTA 5.30 80 FPS. CS:GO. 150 320 FPS. Fortnite. 60 80 FPS. Valorant. 160 330 FPS. LoL. 250 340 FPS. PUBG. 30 80 FPS. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Mustafafnt dedi: Hocam iade edin ekran kartını. O fiyata 1650 Super alınabilir. Genişletmek için tıkla... İndirimde 1000 TL'ye aldım kanka bu fiyata 1650 Super bulamam. 05eraykrc dedi: Arkadaşlar üstte FPS değerlerini yazmış ama PSU'yu değiştirmeyi unutma. Genişletmek için tıkla... PSU'yu neden değiştireyim anlamadım.
05eraykrc Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 237 9 Ekim 2020 #12 Onur Talha dedi: Bütce çok yoktu sadece esport bida GTA oynadığım için aşırıya kacmak istemedim. 4 Milyar tuttu çok tutmadı ki kanka kazıklanmış mıyım. Teşekkürler. İndirimde 1000 TL'ye aldım kanka bu fiyata 1650 Super bulamam. PSU'yu neden değiştireyim anlamadım. Genişletmek için tıkla... PSU resmen C4 de ondan.
Onur Talha dedi: Bütce çok yoktu sadece esport bida GTA oynadığım için aşırıya kacmak istemedim. 4 Milyar tuttu çok tutmadı ki kanka kazıklanmış mıyım. Teşekkürler. İndirimde 1000 TL'ye aldım kanka bu fiyata 1650 Super bulamam. PSU'yu neden değiştireyim anlamadım. Genişletmek için tıkla... PSU resmen C4 de ondan.
O Onur Talha Decapat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 192 9 Ekim 2020 #13 Mustafafnt dedi: Hocam iade edin ekran kartını. O fiyata 1650 Super alınabilir. Genişletmek için tıkla... 05eraykrc dedi: PSU resmen C4'de ondan. Genişletmek için tıkla... Bu sistem beni 4-5 gotürse bana yeter goturmezmi o kadar.
Mustafafnt dedi: Hocam iade edin ekran kartını. O fiyata 1650 Super alınabilir. Genişletmek için tıkla... 05eraykrc dedi: PSU resmen C4'de ondan. Genişletmek için tıkla... Bu sistem beni 4-5 gotürse bana yeter goturmezmi o kadar.
05eraykrc Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 237 9 Ekim 2020 #14 Onur Talha dedi: Bu sistem beni 4-5 gotürse bana yeter goturmezmi o kadar. Genişletmek için tıkla... Ne kadar götüreceğini bilemem sen taktığın an bütün sistemi de yakabilir bir kaç yıl sorunsuz da kullanabilirsin. En iyisi değiştirmek yani. Ama eğer bir kaç ay kullanacağım diyorsan sen bilirsin.
Onur Talha dedi: Bu sistem beni 4-5 gotürse bana yeter goturmezmi o kadar. Genişletmek için tıkla... Ne kadar götüreceğini bilemem sen taktığın an bütün sistemi de yakabilir bir kaç yıl sorunsuz da kullanabilirsin. En iyisi değiştirmek yani. Ama eğer bir kaç ay kullanacağım diyorsan sen bilirsin.