GTX 1050 Ti VGA to DVI ile Görüntü Gelmeme Sorunu

meto1556

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar vatandan sistem topladım. GTX 1050 ti tercih ettim ve monitörümde sadece VGA girişi var. Çevirici ile DVI'ya bağladım. Ekran gelmiyor. Ekran kartını çıkartıp onboarddan VGA'ya bağlarsam sıkıntı olmuyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun su kardeşim yeni ekran kartlarında artım VGA to dvi adaptörleri çalışmıyor çünkü yeni kartların PCB baskı devre kartında bu donusturucuyu algılayan devre kalktı sana tavsiyem n11 den displayport to VGA dönüştürücü alman VGA tarafı kutu seklinde oluyor 20 liraya buluyorsun ben aldım yakın zamanda gtx 1060 alacağım için aldım simdiki kartımda da kullanıyorum yok display port kullanmam diyorsan VGA to dvi aktif dönüştürücü al hepsi burada üzerinden dark olan modeli var 50 lira gibi bir fiyatı vardı sosyal de bir arkadaş almıştı aratirsan bulabilirsin

Konuyu hortlatıyorum ama aynı sorun bende var. VGA to DVI-D konektör aldım fakat işe yaramadı. Ekran kartım MSI 1050TI Gaming X modeli, monitörüm ise VGA çıkışlı. Şimdi ne yapabilirim, internetten baktığımda karışık şeyler yazıyor. Kimisi aktif dönüştürücü işe yarıyor diyor kimisi yaramıyor diyor. Tam olarak ne almalıyım işe yarayanı nedir?

Konuyu hortlatıyorum ama aynı sorun bende var. VGA to DVI-D konektör aldım fakat işe yaramadı. Ekran kartım MSI 1050TI Gaming X modeli, monitörüm ise VGA çıkışlı. Şimdi ne yapabilirim, internetten baktığımda karışık şeyler yazıyor. Kimisi aktif dönüştürücü işe yarıyor diyor kimisi yaramıyor diyor. Tam olarak ne almalıyım işe yarayanı nedir?

Bende de aynı sorun vardı. MSI 1050 ti OC modelini kullanıyorum. Bilgisayarcıya gittiğimde bana HDMI to VGA dönüştürücü verdi. Şu anda bir sorun yok aşağıda görselini paylaşıyorum.

Not: Aşağıdaki görsel Displayport to VGA 'dır
9599716491314.jpg

Alfais AL-4557 Displayport To Vga Çevirici Dönüştürücü Fiyatı

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı