Çözüldü GTX 1050 Ti yükte 90 derece oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Styhes1

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, 2 aydır kullandığım toplama masaüstü bilgisayarımda Friday 13 oyununda ekran kartının 90 dereceye kadar çıktığını gördüm ve sistem boştayken bile ekran kartı 63 derece. Ekran karttım 1050 Ti G1 Gaming, bu ekran kartına çok ısınmaz diyorlar. Virüs taraması yaptım ama hiç virüs çıkmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, 2 aydır kullandığım toplama masaüstü bilgisayarımda friday 13 oyununda ekran kartının 90 dereceye kadar çıktığını gördüm ve sistem boştayken bile ekran kartı 63 derece. Ekran karttım 1050 Ti G1 Gaming, bu ekran kartına çok ısınmaz diyorlar. Virüs taraması yaptım ama hiç virüs çıkmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran kartının fanı kasada kablolardan dolayı takılı kalmış olabilir bir bakın. 2 ayda bu kadar ısınamaz ve ekran kartı fazla ısınan bir model değil.
En son ne zaman temizlediniz?
En son ne zaman macun değiştirdiniz?
Kasa hava senkronizasyonu nasıl?

Bunların cevabına göre sorununuzun cevabı bulunabilir.

Edit: Bazı kelimeleri yanlış yazmış olabilirim

Benim de RX570 ekran kartı modelim vardı boşta 54 derece oyunlarda da 90 derece oluyordu servise verdim işlemci arızası çıkmıştı. Ama arkadaşında dediğim gibi kasa içi hava sirkülasyonu çok kötüyse o da bir etken olabilir.

İki aydır kullanıyor sistemi bu kısa sürede temizlik ve macun gerektiren bir durum olmaz. Tabii aşırı tozlanma varsa sistemde durum değişir

Benim de RX570 ekran kartı modelim vardı boşta 54 derece oyunlarda da 90 derece oluyordu servise verdim işlemci arızası çıkmıştı. Ama arkadaşında dediğim gibi kasa içi hava sirkülasyonu çok kötüyse o da bir etken olabilir.

İki aydır kullanıyor sistemi bu kısa sürede temizlik ve macun gerektiren bir durum olmaz. Tabii aşırı tozlanma varsa sistemde durum değişir.

Macun konusunda haklısın.

Edit: Bazı kelimeleri yanlış yazmış olabilirim
daha hiç temizlemedim macunu da temizlemedim (2 ay oldu zaten) kasa içi hava senkronizasyonu iyi egzoz fanı önde 3 tane fanı var ve ekran kartı da 2 fanlı

Merhaba, 2 aydır kullandığım toplama masaüstü bilgisayarımda friday 13 oyununda ekran kartının 90 dereceye kadar çıktığını gördüm ve sistem boştayken bile ekran kartı 63 derece. Ekran karttım 1050 Ti G1 Gaming, bu ekran kartına çok ısınmaz diyorlar. Virüs taraması yaptım ama hiç virüs çıkmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran kartının fanı kasada kablolardan dolayı takılı kalmış olabilir bir bakın. 2 ayda bu kadar ısınamaz ve ekran kartı fazla ısınan bir model değil.

Çözüm
bir tane virüs programıyla taradım birkaç virüs çıktı sildim 44 dereceye kadar düştü ama bilgisayarı tekrar açtığımda tekrar 60 derece oldu şuan 54 derece yardımcı olursanız sevinirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı