Alıcı GTX 1050 Ti

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet
Makaleler
24
Yer
Kars
Merhaba. Sadece oyun ve video render işleri için kendime pek güç gerektirmeyen ekran kartı gerekiyor. GTX 1050 Ti lazım. Az kullanılmış veya elde kalmış varsa alabilir miyim? Hayatımda hiç ekran kartı sahibi olmadım, mevcut sistemim APU zaten. Artık ekran kartı kullanmak istiyorum. ASUS veya MSI marka model varsa daha çok sevinirim ancak şart değil. Herhangi bir marka olabilir ancak uzun vaadede çalışma garantisi versin yeter. Çok üst bir performans beklemiyorum. Fortnite, Minecraft, Rocket League gibi oyunlar ve video render işleri için istiyorum.

Herhangi bir satıcı yok mu?

Son düzenleme:
GTX 1050 Ti için düşündüğünüz fiyata GTX 1650 verebilirim. Kart daha önce GamGaraj'da garanti dahilinde tamir gördü. 2023 31 Ekim tarihine kadar garantisi de devam ediyor. Bir anda görüntü vermemeye başlamıştı. Sorunun ne olduğunu sormadım açıkçası. Şu an sorunsuz çalışıyor.

GTX 1050 Ti için düşündüğünüz fiyata GTX 1650 verebilirim. Kart daha önce GamGaraj'da garanti dahilinde tamir gördü. 2023 31 Ekim tarihine kadar garantisi de devam ediyor. Bir anda görüntü vermemeye başlamıştı. Sorunun ne olduğunu sormadım açıkçası. Şu an sorunsuz çalışıyor.

Tamir görmüş ürünler çok uzun dayanmıyor genelde. Birkaç ay daha götürüyor diye biliyorum çünkü reballing işlemi görüyorlar. 3 Yıl kullanılmış GTX 1050 Ti var 1700 TL kargo fiyatı dahil anlaştım bu forumda. Ürünün çalıştığını kanıtlamak için görüntülü arama da kabul edildi. Ne düşünüyorsunuz?

Tamir görmüş ürünler çok uzun dayanmıyor genelde. Birkaç ay daha götürüyor diye biliyorum çünkü reballing işlemi görüyorlar. 3 yıl kullanılmış GTX 1050 Ti var 1700 TL kargo fiyatı dahil anlaştım bu forumda. Ürünün çalıştığını kanıtlamak için görüntülü arama da kabul edildi. Ne düşünüyorsunuz?

RX 570, GTX 1650 bulursunuz 1700'e. Ben de GTX 1650'ye 1500 diyecektim.

Çoktan anlaştık satıcı ile ama... İyi nazik kibar birine de benziyor. Kıramam.

İnsanları kıramayacaksınız diye parayı çöpe atmak saçmalık. İyi niyetinizi anlıyorum fakat bu devirde olmaz. Ürünü teslim almadıysanız konuşup halletmenizi öneriyorum. Kazık fiyata alıcı bulduktan sonra ben de görüntülü açarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı