Alıcı GTX 1050 Ti

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet
Merhaba. Sadece oyun ve video render işleri için kendime pek güç gerektirmeyen ekran kartı gerekiyor. GTX 1050 Ti lazım. Az kullanılmış veya elde kalmış varsa alabilir miyim? Hayatımda hiç ekran kartı sahibi olmadım, mevcut sistemim APU zaten. Artık ekran kartı kullanmak istiyorum. ASUS veya MSI marka model varsa daha çok sevinirim ancak şart değil. Herhangi bir marka olabilir ancak uzun vaadede çalışma garantisi versin yeter. Çok üst bir performans beklemiyorum. Fortnite, Minecraft, Rocket League gibi oyunlar ve video render işleri için istiyorum.

Herhangi bir satıcı yok mu?

Elimde MSI 1060 3 GB var şu anlık eğer ilgilenirseniz.

Kaç yıl kullanıldı? Bu arada 3 GB bu.

Hocam ben 2.el olarak almıştım sağlam aldım. Sonrasında 1 ay kullandım yaklaşık 6 aydır kutusunda duruyor. Bir gün lazım olur diye saklamıştım. Neden 1 ay kullandın derseniz. Eski sistemime upgrade olarak almıştım fakat işlemcim arızalı olduğu için sistemi imha ettim. Kendisini de kaldırdım. Evet 3 GB VRAM olarak yetersiz olabilir ancak düşünürseniz konuşabiliriz.

Bana ek güç gerektirmeyen kart lazımdı çünkü Powerboost kasamın PSU'suda powerboost. Çok watt çekmeye dayanmaz. Zaten AMD Ryzen 5 2400G işlemcim için ideal bir kart GTX 1050 Ti. O sebeple de çok abartamam. Zaten ekran kartı için ek güç kablosu yok elimde. Sistem toplamayı da bilmiyorum. Birde annem 1700 TL'den fazla ödemek istemiyor.

Bana ek güç gerektirmeyen kart lazımdı çünkü Power Boost kasamın PSU'suda Power Boost. Çok watt çekmeye dayanmaz. Zaten AMD Ryzen 5 2400G işlemcim için ideal bir kart GTX 1050 Ti. O sebeple de çok abartamam. Zaten ekran kartı için ek güç kablosu yok elimde. Sistem toplamayı da bilmiyorum. Bir de annem 1700 TL'den fazla ödemek istemiyor.

Hangi güçte kart kullanırsanız kullanın PSU kaynaklı risk faktörü aynı olacaktır. 500W çoğu kart için yeterli. 1700 TL'ye de sarı sitede güzel modeller bulunabilir ancak dikkat etmek gerekli. Kartın fanlarının, sıcaklık değerlerinin, FurMark ve OCCT testlerinden sorunsuz geçtiğinden emin olun. Ayrıca Param Güvende ile alın ki işiniz garanti olsun.

Bana ek güç gerektirmeyen kart lazımdı çünkü Powerboost kasamın PSU'suda powerboost. Çok watt çekmeye dayanmaz. Zaten AMD Ryzen 5 2400G işlemcim için ideal bir kart GTX 1050 Ti. O sebeple de çok abartamam. Zaten ekran kartı için ek güç kablosu yok elimde. Sistem toplamayı da bilmiyorum. Birde annem 1700 TL'den fazla ödemek istemiyor.
Cerberus modelinde ek güç girişi bulunmuyor. Ve dediğim gibi daha düşük fiyat düşünüyorum.

Cerberus modelinde ek güç girişi bulunmuyor. Ve dediğim gibi daha düşük fiyat düşünüyorum.
Hocam çoktan satın aldım ya. Geç oldu artık.

Hangi güçte kart kullanırsanız kullanın PSU kaynaklı risk faktörü aynı olacaktır. 500W çoğu kart için yeterli. 1700 TL'ye de sarı sitede güzel modeller bulunabilir ancak dikkat etmek gerekli. Kartın fanlarının, sıcaklık değerlerinin, FurMark ve OCCT testlerinden sorunsuz geçtiğinden emin olun. Ayrıca Param Güvende ile alın ki işiniz garanti olsun.
Furmark testi yaptı satan arkadaş. İzledim kart stabil çalışıyor.

Kart full yükte 59 ila 62 dereceden üste çıkmadı.

Hocam çoktan satın aldım ya. Geç oldu artık.

FurMark testi yaptı satan arkadaş. İzledim kart stabil çalışıyor.

Kart Full yükte 59 ila 62 dereceden üste çıkmadı.

Değerler güzel. Kart elinize ulaştığında zorlayabildiğniz kadar zorlayın. Bir sıkıntı olursa geç olmadan iletişime geçin. Pek fayda etmez ama erkenden fark etmekte fayda var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı