GTX 1050 Ti'ın gücü

Arkadaşlar ben ''GTX 1050 Ti'nin bütün oyunlardaki inanılmaz gücü'' demedim. Tamam 1050 Ti eski bir kart ama illaha 2019 oyunlarını oynatacak değil, söylemeye çalıştığım şey CS:GO'da 350- 400 FPS alabildiği. İşlemci tabanlı bir oyun fakat ekran kartının önemi de çok yüksek.

Ekran kartının önemi falan yok. 6700K HD6870 ile 400FPS alıyordum. 1050Ti 10 yıllık kart performansı veriyor senin mantığa göre.

Konuyu nasıl okudunuz anlamıyorum benim söylemeye çalıştığım şey Call of Duty: Modern Warfare değil benim söylemeye çalıştığım şey CS:GO, LoL gibi oyunlardaki gücü. Neyin kafası?
Düşünmek için nereni kullanıyorsun? CS'deki gücü ne demek oluyor be? Kart GÜÇSÜZ. Bu kadar. CS'yi ve LOL'ü ekran kartı olmayan laptopumda bile rahat rahat oynayabiliyorum. HD Graphics 630 bile fazlasıyla yetiyor CS:GO'ya. O zaman HD Graphics güçlü mü oluyor?

Biliyorum işlemci tabanlı oyun olduklarını aslında konuyu açma amacım bir arkadaş GTX 1050 Ti CS:GO'da 200 FPS alır dedi.
450 FPS alsa neyine yarıyacak ki? 450 Hz monitörün mü var? Ayrıca kartın LoL, CS gibi online oyunlatı 60+ FPS lerde açması dışında hiç bir al benisi yok. Zaten RX 570 gibi F/P bir kart varken kim 1050 Ti alır.

Rahat derken? Kaç FPS alıyorsunuz? 60 FPS'e rahat diyorsanız orasını bilemem.
Bir FPS'in ne işe yaradığını bilmeyen arkadaş daha.
Şunu izleyin daha sonra konuşalım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben 900 TL civarina almıştım salak bir bilgisayarcının önerisine uyarak. Keşke almayaydım RX 580 RX 590 alabilirdim o fiyata. 1050ti fiyatını haketmeyen bir kart. Ama memnunmuyum memnunum çünkü çok üst düzey bir overclock yaptım. OC olmasa muhtemelen adam akıllı FPS alamayacak bilgisayar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…