GTX 1050 Ti'li Monster Laptol Alınır mı?

Makaleler
9
Daha fazla  
Monster kullanan arkadaslar ozellikle 1050 Ti 17.3 inc olan surumunden. Tecrubelerinizi benimle paylasabilir misiniz? MSI alacaktim ama fiyatlari asiri pahali geldiginden dolayi vazgectim. Kullanirken ne gibi sikıntılar oldu ve nasil cozume kavusturdunuz? Oyun oynarken isilari kac derece civari geziyor? Fan sesi nasil?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster kullanan arkadaslar ozellikle 1050 Ti 17.3 inc olan surumunden. Tecrubelerinizi benimle paylasabilir misiniz? MSI alacaktim ama fiyatlari asiri pahali geldiginden dolayi vazgectim. Kullanirken ne gibi sikıntılar oldu ve nasil cozume kavusturdunuz? Oyun oynarken isilari kac derece civari geziyor? Fan sesi nasil?
Monster'in kalitesi konusunda şikayetler duymuştum. Fanları çalışmıyor falan. Başka bir markaya yönelmek daha mantıklı olur bence.

Monster'in kalitesi konusunda şikayetler duymuştum. Fanları çalışmıyor falan. Başka bir markaya yönelmek daha mantıklı olur bence.
Evet ben de goruyorum acilan konulardan vs. Ama belki degismistir diye dusundum. :) Baslik ta degistirilmis moderator tarafindan. Dogrusu su olacakti "Monster leptop sahipleri tecrubelerini paylasabilir mi lutfen?.".

Evet ben de goruyorum acilan konulardan vs. Ama belki degismistir diye dusundum. :) Baslik ta degistirilmis moderator tarafindan. Dogrusu su olacakti "Monster leptop sahipleri tecrubelerini paylasabilir mi lutfen?.".
Bende yok ama arkadaşımda var. Fiyata göre iyi ama sıkıntı çıkamayacağı konusunda bir garanti yok [emoji848]

Bütçen ne kadar? Bir sürü GTX 1050 Ti ekran kartına sahip Monster laptop var. Modeli hangisi? Monster'in yeni kasaları sağlam. Kronik bir sorun duymadım yeni serilerden. Alınabilir bir marka. MSI, Asus gibi markalar biraz daha tuzludur.
5 bin TL butce ama sadece kullanici yorumlarini gormek istedim. Evet diger markalar cok pahali MSI 1050 ti laptopa 6.8 bin TL vermekten vazgectim. Indirim de 6 bin TL olmustu kacirdim. Bunun gibi ayni ozellik MSI laptop 6.8 Bin TL olunca biraz duraksadim eger ki gercekten sorun yasanmiyorsa isinma vb. Monster alabilirim belki.

Bende Abra A7 V5.4 var GTX 1050 yok ama GTX 950M var öneririm fakat bilgisayar açılırken beni kanser ediyor fakat açıldıktan 5 dakika sonra kendine gelmiş oluyor. Oyunlarda ise tek fanlı olmasına rağmen sıcaklığı 90 dereceyi geçmiyor. Fan sesi ise fazla fakat kaliteli bir kulaklık kullanıyorsan ses o kadar gelmiyor. Turbo fan özelliğine ise gerek kalmıyor çünkü sıcaklık 80 derece olduğu zaman fan en yüksek devirde çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı