1050 yerine neden 460 kullandık hocam ?Hocam bütçeyi 100TL aştı ama en iyisi oldu. @Neko Eki Görüntüle 231056
1050 yerine neden 460 kullandık hocam ?Hocam bütçeyi 100TL aştı ama en iyisi oldu. @Neko Eki Görüntüle 231056
Hocam bütçe nedeniyle 460 kullandık.1050 yerine neden 460 kullandık hocam ?
Hocam bir şey daha soracağım 10 senelik eski marka pc'mi upgrade etmek mantıklı mıdır ? cs:go gibi bir oyun için aklıma takılıyor sürekli.Hocam bütçe nedeniyle 460 kullandık.
Hocam tam PC özelliklerini yazar mısınız?Hocam bir şey daha soracağım 10 senelik eski marka pc'mi upgrade etmek mantıklı mıdır ? cs:go gibi bir oyun için aklıma takılıyor sürekli.
Hocam tam PC özelliklerini yazar mısınız?
Yani aslında 10 yıllık PC'den kurtarabileceğiniz parçaları kurtarmak mantıklı olabilir.
Buyur hocamHocam tam PC özelliklerini yazar mısınız?
Yani aslında 10 yıllık PC'den kurtarabileceğiniz parçaları kurtarmak mantıklı olabilir.
biraz zorladı sanırım xdHocam ben de denemek istiyorum.
Hocam satabileceğiniz en uygun fiyata satmaya çalışın. O pc'den hayır gelmez.Buyur hocamne var ne yok ekledim.
biraz zorladı sanırım xd
en düşük ayarlarda cs:go da 30-35 arası lolde 90-110 arası veriyor. Forumdan bi arkadaş 250tl yi zorlar demişti sizin görüşünüz ?Hocam satabileceğiniz en uygun fiyata satmaya çalışın. O pc'den hayır gelmez.
Valla hocam ikinci el piyasası ile ilgili bir bilgim yok ama herhalde oyun oynatan bir pc en az 150TL'ye gitmeli.en düşük ayarlarda cs:go da 30-35 arası lolde 90-110 arası veriyor. Forumdan bi arkadaş 250tl yi zorlar demişti sizin görüşünüz ?
Peki hocam forumda alıcı bulabilir miyim yoksa letgo gibi yerlerde mi şansımı denemeliyim bi arkadaş benim bu pc den daha düşük bir pc yi 750tl ye satışa çıkarmıştı. Monitör dahil.Valla hocam ikinci el piyasası ile ilgili bir bilgim yok ama herhalde oyun oynatan bir pc en az 150TL'ye gitmeli.
Hocam burada konu açmak için belli bir mesaj sayısını geçmeniz gerekiyor. Hocam sahibinden,letgo deneyin farketmez.Peki hocam forumda alıcı bulabilir miyim yoksa letgo gibi yerlerde mi şansımı denemeliyim bi arkadaş benim bu pc den daha düşük bir pc yi 750tl ye satışa çıkarmıştı. Monitör dahil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.