GTX 1050 ve G4560 Sistem Uyumu

Tumerefe

Hectopat
Daha fazla  
Ben şöyle bir sistem toplayamayı düşünüyorum da parçalar birbirine uyumlu mu ? Not; Elimde bu HDD ve RAM'dan 2 adet bulunduğu için bunları ekledim. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Parçalar ise şunlar;

ASUS TROOPER B150 D3 Intel B150 Soket 1151 DDR3 1600Mhz USB3.0 VGA&DVI Anakart

XIGMATEK TAURO SERİSİ 80PLUS BRONZE 500W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI
EVEREST RAMPAGE TITAN PLUS USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA
MSI GeForce GTX1050 2GB GAMING X GDDR5 128Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı
Intel Pentium G4560 Soket 1151 3.5GHz 3MB Önbellek 14nm İşlemci
Kingston 4GB Hyperx Fury DDR3 1600MHz CL10 PC Ram 2 adet
Toshiba 2.5" 1TB SATA 2.0 8MB Önbellek 5400Rpm Harddisk

Arkadaşlar anlamadığım bir konu daha var. Benim satın alacağım anakartta VGA&DVI diyor fakat benim monitörüm HDMI. Çalışmama gibi bir şey söz konusu olabilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
https://www.itopya.com/Donanim-Arsi...050TI-4GB-8GB-DDR4-1TB-HDD-Gaming-Bilgisayar/

Bunu alıp keyfinize bakın. İtopya güvenilirdir. Bu arada işlemci ile ekran kartı %5 darboğaz oluyor çok önemli değil o rakam. İlerde de upgrade yaparsınız tadından yenmez. Monitör kısmında çevirici ile o sorunu halledebilirsiniz.
Dostum benim sorum bu sistemin uyumlu olup olmadığı. O sisteme ek olarak HDD ve RAM ekleyecek bütçem olmadığı için satın alamıyorum gönderdiğin bağlantıdaki bilgisayarı.

Dostum benim sorum bu sistemin uyumlu olup olmadığı. O sisteme ek olarak HDD ve RAM ekleyecek bütçem olmadığı için satın alamıyorum gönderdiğin bağlantıdaki bilgisayarı.
Sistem gayet uyumlu hocam şu an ki sistem yeterli upgrade yapmaya şu an gerek yok. Daha sonra yaparsınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı