GTX 1050'de FurMark testi yaparken "8X MSAA" açılmıyor

Cloud´y

Hectopat
ASUS Phoenix GTX 1050 kartımı FurMark'ta test edeceğim fakat hiçbir şekilde 2X 4X ve 8X MSAA ayarını açmıyor. Seçme kısmında gözüküyor fakat başla dediğimde sol üstte ve test bitiminde 0X MSAA yazıyor. Bu kartla internette 8X açmayı deneyen ama açamayan birkaç video da buldum. Acaba kart 8X desteklemiyor mu? Ama 2X de açmıyor. Yardımcı olur musunuz?

Bendede Zotac 1050 ti 4 GB modeli var ve açmıştım. Furmark ayarlarını yanlış başlatıyor olabilir misiniz? Daha önce hiç yaptınız mı?

8x MSAA seçtikten sonra sol tarafta ki "Custom Preset" modunda çalıştırmayı deneyin.

-Tam Ekran
-1920x1080
-8x MSAA
ayarlarında başlatıyorum. Başlamak için GPU Stress Test' e de Custom preset' e de basıyorum fakat hala 0x yazıyor. FurMark ayarlarımda bu şekilde...
Bendede Zotac 1050 ti 4 GB modeli var ve açmıştım. Furmark ayarlarını yanlış başlatıyor olabilir misiniz? Daha önce hiç yaptınız mı?
1050ti ile 8x MSAA videolarına da denk geldim. Yani 1050ti ile MSAA açanlar olmuş ama 1050 ile açan göremedim ve bana çok tuhaf geldi 1050 ile MSAA' nın açılmaması

Dosya Ekleri

• dddd.PNG
    6,8 KB · Görüntüleme: 39

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…