GTX 1050Ti 4GB vs GTX 1060 3GB

omrksr

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle GTX 1060 3GB'ın GTX1050Ti'dan daha iyi bir kart olduğunu biliyorum, ama şöyle bir şey söylendi bana; GTX 1060 3GB olduğu için 3GB VRAM kullanımını geçen oyunlarda FPS Droplar olup GTX1050Ti'dan daha kötü performans veriyor dendi, bu doğru mu?

İkinci olarak ise GTX 1060 3GB 2021 ya da 2022 yani GTA 6 oyunu çıkış tarihine kadar beni idare eder mi? Ryzen bir sistem toplayıp o dönemde soket tipinin değişmemesinden dolayı işlemci ve ekran kartı yükseltmeyi düşünüyorum, çünkü 1060'ın GTA 6 oyununa ya da o dönem çıkacak oyunlara yetmeyeceğini biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle GTX 1060 modeli GTA 6 için tatmin edici grafiklerde yeterli gelecektir. Gene de çıkmamış bir oyun için konuşmak doğru değil ama küçümsenecek bir model de değil GTX 1060. Ayarları yükselttiğinde 3 GB VRAM'i geçerse oyunda takılmalar oluşabilir. Ayarları dengede tutup geçmemesini sağlayabilirsin GTX 1060 3 GB alacaksan. Fakat ben şu anki fiyatını hak etmediği için almanı önermem. GTX 1050 Ti alman daha iyi olacaktır. İlerde de işlemci yükseltmesi ile GTX 1050 Ti'yi satıp daha üst bir modele geçebilirsin. Elinde sistem var mı?

Hayır sistemim yok. Vatan bilgisayardan hazır sistem almayı düşünüyorum çünkü onlarda ekran kartı ve diğer bileşenler indirimli oluyor. GTX 1060 3GB mesela 1800TL yerine 1250TL ye geliyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı