GTX 1050Ti için monitör tavsiyesi

Purgatory

Kilopat
Daha fazla  
GTX 1050Ti 8GB RAM ve Ryzen 5 1600X işlemcim var. F/P olarak en iyi monitör hangisidir? En az ne kadar bütçe ayırmalıyım? Dikkat etmem gereken konular neler?

Dostum,
Ben MeraklıGenç hesabım'da ceza bitmesine rağmen mesaj gönderemediğim için bu hesaptan gönderiyorum. Kesinlikle 144 HZ monitör kullanmalısın. Ben 2 yıldır 60 hz'lik laptopumun kahrını çekiyorum. Eğer HZ değeri düşük bir Monitor alırsan Oyunlar'da Tearing yani, Yırtılma, gölgelenme, görüntü bozukluğu, Kesik çizgiler,O yeşil bitkilerin, ağaçların karıncalanması gibi sinir bozucu durumlar olur. Eğer paran yetmiyorsa bir kaç ay daha bekle al sonra kötü monitör alırsan pişman olursun sana önerdiğim monitor :

Dostum,
Ben MeraklıGenç hesabım'da ceza bitmesine rağmen mesaj gönderemediğim için bu hesaptan gönderiyorum. Kesinlikle 144 HZ monitör kullanmalısın. Ben 2 yıldır 60 hz'lik laptopumun kahrını çekiyorum. Eğer HZ değeri düşük bir Monitor alırsan Oyunlar'da Tearing yani, Yırtılma, gölgelenme, görüntü bozukluğu, Kesik çizgiler,O yeşil bitkilerin, ağaçların karıncalanması gibi sinir bozucu durumlar olur. Eğer paran yetmiyorsa bir kaç ay daha bekle al sonra kötü monitör alırsan pişman olursun sana önerdiğim monitor :

önerinizi dikkate alıp 144hz alacağım hocam büyük ihtimalle. Çok teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı