Toplamda 7.747 Lira tuttu bu sistem Buraya bir şeylerden kısarak 1070 Bile ilave edebilirim örneğin kasayı orta düzey seçtim 5x fanla geliyor tam bir fiyat performans ürünü onu düşürebilirim SSDyi düşürürüm 860 Evoya RAMi 8e çekerim belki biraz daha zorlarsan 1070 Tİ bile sığdırabilirim.
Toplamda 7.747 Lira tuttu bu sistem Buraya bir şeylerden kısarak 1070 Bile ilave edebilirim örneğin kasayı orta düzey seçtim 5x fanla geliyor tam bir fiyat performans ürünü onu düşürebilirim SSDyi düşürürüm 860 Evoya RAMi 8e çekerim belki biraz daha zorlarsan 1070 Tİ bile sığdırabilirim.
Turbo desteği olması onu OC'ye açık yapmaz mesela ben i7 8700K kullanıyorum sabit 4.7 Ghz de Turbo desteği sadece ihtiyacı olduğunda açılır otomatik.
Hocam her şey olabilir ama i5 8600K gibi bir işlemciye OC yapmayacaksanız almak mantıksız H310 serisi anakartlar ile de kullanırsınız sıkıntı yok ama önerdiğiniz anarkatta 4xM2 desteği yok 970 Evoyu kendi gücünde kullanamazsınız o anakart ile.
Hocam her şey olabilir ama i5 8600K gibi bir işlemciye OC yapmayacaksanız almak mantıksız H310 serisi anakartlar ile de kullanırsınız sıkıntı yok ama önerdiğiniz anarkatta 4xM2 desteği yok 970 Evoyu kendi gücünde kullanamazsınız o anakart ile.
Tamam işte ben ne diyorum B serisi ekran kartların avantajları oluyor. Her şey O.C. değil diyorum. Amaç bütçeyi olabildiğince kısmaksa H serisi alsın o zaman. Ben F/P kalite açısından önerdim o anakartı. Sonuçta uzun yıllar kullanacam diyor. Kaliteli bir şey olsun, dedim. İstiyorsa daha ucuz B serisi anakartları tercih edebilir. Çok kısmak istiyorsa H serisi alsın. Ben anlamadım ki senin derdini. i5 8600K alacaksa B serisi almasın O.C. yapmayacak diyorsan ona tamam diyorum zaten. i5 8600 alsın o zaman diyorum. Bana kalsa Ryzen alsın. Adam istemiyor.