GTX 1060 6 GB için model tercihi

GTX 1060 almak yerine 1650S ya da RX 5500 XT alınabilir.
1650 süper i düşünebilirim aslına bakarsanız, lakin şu an bütçem 1500tl,
rx serisinden bi şey almayı düşünmedim. pek bilgim de yok aslında.
1060 6gb olması 1650 nin 4gb olması sorun yaratır mı?

1650 Super'i düşünebilirim aslına bakarsanız, lakin şu an bütçem 1500TL,
RX serisinden bir şey almayı düşünmedim. Pek bilgim de yok aslında.
1060 6 GB olması 1650'nin 4 GB olması sorun yaratır mı?

Sıkıntı yapmaz. 1060 güçsüz.

Hocam sıfır alacaksanız o kart yerine 1650S öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

burada 1060 6gb ile dediğiniz kart arasında az da olsa fps farkı var, fakat 1060 daha iyi gibi duruyor. çözemedim
Bunu da alabilirsiniz 1650S ile neredeyse ayni;
amd tarafından bi kart almayı düşünmüyorum. güç tüketimi nvidia lara göre çok daha yüksek ve gereksiz geliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Burada 1060 6 GB ile dediğiniz kart arasında az da olsa FPS farkı var, fakat 1060 daha iyi gibi duruyor. Çözemedim.

AMD tarafından bir kart almayı düşünmüyorum. Güç tüketimi NVIDIA'lara göre çok daha yüksek ve gereksiz geliyor.

1080P oyun akışına göre hala ayakta duran bir kart bu arada. Hala 2019 2020 çıkışlı oyunları akıcı bir şekilde yüksek ayarlarda oynatabiliyor zayıf denildiğine bakmayın.

burada 1060 6gb ile dediğiniz kart arasında az da olsa fps farkı var, fakat 1060 daha iyi gibi duruyor. çözemedim

amd tarafından bi kart almayı düşünmüyorum. güç tüketimi nvidia lara göre çok daha yüksek ve gereksiz geliyor.

Hocam 1650S daha güncel bir kart, soğutma olarak da daha başarılı ama seçim sizin tabii.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı