GTX 1060 6 GB İçin Ucuz İşlemci Önerisi

Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.
AliExpress’ten Ryzen 1600 (80-90 dolar) alabilirsin ama bütçe yeterli ise 9400F tavsiye ederim.
Tavsiyeniz üzerine baktım %20 vergisi dahil 558 liraya denk geliyor benim için uygun fiyat. Tek sorun fan ve termal macunu yok. Bir sorum olacak malum PTT kargo kargoları apartmanın aşağısına atıp gidiyor veya hiç getirmiyor bile. Böyle pahalı bi üründe elime ulaşmazsa ne gibi yollara başvurabilirim ?

Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.

Tavsiyeniz üzerine baktım %20 vergisi dahil 558 liraya denk geliyor benim için uygun fiyat. Tek sorun fan ve termal macunu yok. Bir sorum olacak malum PTT kargo kargoları apartmanın aşağısına atıp gidiyor veya hiç getirmiyor bile. Böyle pahalı bi üründe elime ulaşmazsa ne gibi yollara başvurabilirim ?
Takipli ürünlerde öyle bir şey yapamazlar. Ürünün nerede olduğunu takip edebiliyorsunuz zaten.
Satıcı ile konuşun pakete 20 dolar yazsın çok daha az vergi çıkar.
Ben hep öyle yapıyorum.
100-150 liralık bir fan alırsınız hem stok fandan çok daha iyi olur.

Takipli ürünlerde öyle bir şey yapamazlar. Ürünün nerede olduğunu takip edebiliyorsunuz zaten.
Satıcı ile konuşun pakete 20 dolar yazsın çok daha az vergi çıkar.
Ben hep öyle yapıyorum.
100-150 liralık bir fan alırsınız hem stok fandan çok daha iyi olur.
Hocam senle önceden atıştık ama sana bir sorum olacak şu yeni gümrük vergilerinden sonra şu fiyatını düşük yazdırıp vergiyi az kesilmesini hala yutuyorlar mı?

Hocam senle önceden atıştık ama sana bir sorum olacak şu yeni gümrük vergilerinden sonra şu fiyatını düşük yazdırıp vergiyi az kesilmesini hala yutuyorlar mı?
Evet. Eskiden de yutuyorlardı. Ben 200-300 dolarlık ürünler aldım hepsini 20 dolar gösterip vergi ödemedim.
Değişen tek şey muafiyet kalktı hala paketler aynı denetimden geçiyor.
%100 anlaşılmaz demiyorum ama büyük oranda geçiyor. Ben çok yaptım hiç sorun yaşamadım.
En son 100 dolarlık bir ürün için 30 TL vergi ödedim 1 ay önce.
Yalnız paketin fazla büyük ve ağır olmaması lazım.
İşlemci çok rahat geçer diye düşünüyorum. Küçük paketlerin üzerinde durmuyorlar.

Evet. Eskiden de yutuyorlardı. Ben 200-300 dolarlık ürünler aldım hepsini 20 dolar gösterip vergi ödemedim.
Değişen tek şey muafiyet kalktı hala paketler aynı denetimden geçiyor.
%100 anlaşılmaz demiyorum ama büyük oranda geçiyor. Ben çok yaptım hiç sorun yaşamadım.
En son 100 dolarlık bir ürün için 30 TL vergi ödedim 1 ay önce.
Yalnız paketin fazla büyük ve ağır olmaması lazım.
İşlemci çok rahat geçer diye düşünüyorum. Küçük paketlerin üzerinde durmuyorlar.

Hocam düşük gösterdik ve geçemedi gümrükten ne gibi sorun olur sonrasında siz ne yapmıştınız ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı