GTX 1060 6 GB nasıldır?

Güzel karttır RX580'den 5FPS eksik veriyor. Hatta bir kaç oyunda CSGO'da bunların içinde, GTX1060 GPU kullanımı çokluğundan dolayı daha fazla performans veriyor.

Uygun fiyata bulunursa alınır 1080p 60FPS oyunculuk için idealdir.

Hocam bu kartın kronik bir sıkıntısı var mı? Hem fotoğrafçılık programları için hem de arada bir PUBG, GTA 5 oynamak için kullanacağım. Sizce sıkıntı yaşar mıyım?

Yaşamazsın, kronik sorunu yok. Asus ROG veya MSI Gaming X gibi üst düzey soğutmalı modelleri alırsan ısınma sorunu da olmaz. Ama ben ucuz bulduğunu al derim. ROG veya Gaming X olanlar aşırı fiyatlara satılıyor.

RX 580 de bakabilirsin eğer 1060 bulamazsan.

Hocam bu kartın kronik bir sıkıntısı var mı? Hem fotoğrafçılık programları için hem de arada bir PUBG, GTA 5 oynamak için kullanacağım. Sizce sıkıntı yaşar mıyım?
i7 7. Nesil işlemci ile kullanıyorum 16GB RAM ile birlikte. Ahenk içinde çalışıyorlar CS:GO, LOL gibi oyunları saymıyorum onları eski APU sistemle dahi oynayabiliyorsunuz. Güncel olarak mesela optimizasyonu olmayan Escape from Tarkov'da en yüksek ayarlarda 95'in altına düşmüyor FPS.

COD, PUBG, Hunt Showdown gibi oyunlar akıp gidiyor sıkıntısı yok. Bir sıkıntısını görmedim ben sıcaklık değerlerim 78'i gördüm en fazla.

i7 7. Nesil işlemci ile kullanıyorum 16 GB RAM ile birlikte. Ahenk içinde çalışıyorlar CS:GO, LoL gibi oyunları saymıyorum onları eski APU sistemle dahi oynayabiliyorsunuz. Güncel olarak mesela optimizasyonu olmayan Escape from Tarkov'da en yüksek ayarlarda 95'in altına düşmüyor FPS.

CoD, PUBG, Hunt Showdown gibi oyunlar akıp gidiyor sıkıntısı yok. Bir sıkıntısını görmedim ben sıcaklık değerlerim 78'i gördüm en fazla.

Siz hangi markayı kullanıyorsunuz?

144 Hz rekabetçi oyunlar oynuyorsanız gücü yetmiyor. 1080P 60FPS'de ihtiyacı çok rahat karşılıyor. Çoğu üst düzey grafikli oyunları birkaç ayar düşürerek yüksek ayarlarda oynayabiliyorsunuz. 2016'da aldığım Evga tek fanlı 1060 SC modelini bugüne kadar sıkıntısız kullandım. Ne termal macunu yeniledim, ne başka bir işlem yaptım. Tek yaptığım saç kurutma makinesi gibi şeylerle tozunu üfürmek, o kadar. Eskiden 74 dereceyi geçtiğini hatırlamazken şuan yaz sıcaklığıyla beraber 78'lere geldiği oluyordu ama olsun o kadar 4 yıllık kart. Kısaca ihtiyacınıza bağlı. 60 FPS yeter derseniz çok rahat ihtiyacı karşılar. 144 Hz'de COD vs. oyunlar oynayacaksanız karşılamıyor. Yüksek ayarlarda da neredeyse her oyunda 60+ FPS verir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı