- Makaleler
- 1
@Jonathan North
Kullanıcısına sormak en iyisi.
Kullanıcısına sormak en iyisi.
Hocam bu kartın kronik bir sıkıntısı var mı? Hem fotoğrafçılık programları için hem de arada bir PUBG, GTA 5 oynamak için kullanacağım. Sizce sıkıntı yaşar mıyım?
i7 7. Nesil işlemci ile kullanıyorum 16GB RAM ile birlikte. Ahenk içinde çalışıyorlar CS:GO, LOL gibi oyunları saymıyorum onları eski APU sistemle dahi oynayabiliyorsunuz. Güncel olarak mesela optimizasyonu olmayan Escape from Tarkov'da en yüksek ayarlarda 95'in altına düşmüyor FPS.Hocam bu kartın kronik bir sıkıntısı var mı? Hem fotoğrafçılık programları için hem de arada bir PUBG, GTA 5 oynamak için kullanacağım. Sizce sıkıntı yaşar mıyım?
Yaşamazsın, kronik sorunu yok. ASUS ROG veya MSI Gaming X gibi üst düzey soğutmalı modelleri alırsan ısınma sorunu da olmaz. Ama ben ucuz bulduğunu al derim. ROG veya Gaming X olanlar aşırı fiyatlara satılıyor.
RX 580'de bakabilirsin eğer 1060 bulamazsan.
Marka olarak Zotac'ı nasıl bilirsiniz?
i7 7. Nesil işlemci ile kullanıyorum 16 GB RAM ile birlikte. Ahenk içinde çalışıyorlar CS:GO, LoL gibi oyunları saymıyorum onları eski APU sistemle dahi oynayabiliyorsunuz. Güncel olarak mesela optimizasyonu olmayan Escape from Tarkov'da en yüksek ayarlarda 95'in altına düşmüyor FPS.
CoD, PUBG, Hunt Showdown gibi oyunlar akıp gidiyor sıkıntısı yok. Bir sıkıntısını görmedim ben sıcaklık değerlerim 78'i gördüm en fazla.
MSISiz hangi markayı kullanıyorsunuz?
Bakır (?) Borularını kalitesiz buluyorum. Çok ucuzsa alırım, yoksa farklı modeller ararım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.