Bende MSI GTX 1060 6 GB Gaming X var, kasayi daha yeni topladım. İlk zamanlarda FPS sorunu yoktu simdi ne olduysa sürekli FPS düşüyor. 60 FPS'i gecmiyor kart, orta-yuksek-ultra ayar fark etmiyor. Kart kullanimı sürekli 60-70'e düşuyor.
Bende MSI GTX 1060 6 GB Gaming X var, kasayi daha yeni topladım. İlk zamanlarda FPS sorunu yoktu simdi ne olduysa sürekli FPS düşüyor. 60 FPS'i gecmiyor kart, orta-yuksek-ultra ayar fark etmiyor. Kart kullanimı sürekli 60-70'e düşuyor.
Benzer bir sorunu ben de yaşıyorum. Ge63VR laptop kullanıcısıyım çözüm bulamadım henüz throttle diye düşünüp gönderdim servise bir bakım görsün dedim.
Ayrıca son 417.22 Nvidia sürücüsü sıkıntılı diye farklı sosyal mecralarda yazılar okudum bilginiz olsun. Cihazın kullanım frekansını 600 mhz'ye vs kilitliyor diye. İsterseniz onu da bir araştırın.
Oyun Ayarlarda FPS sınırlamasını açık bırakmış olabilir misin? Onu bir kontrol et. Sorun devam ederse eski ekran kartı sürücüsünü kurarak bir FPS ölçümü yap istersen.
Son çıkan nvidia driver diğer arkadaşın dediği gibi sıkıntılı. Bir çok oyunlarda sorunlara neden oldu. Fakat sizin sorun V-sync açık olmasından kaynaklanıyor gibi gözüküyor. FPS in 60 üzerine çıkamamasının tek sebebi odur. Oyunun kendi ayarlarından veya nvidia panelden V-sync açık olup olmadığına dikkat edin.
Aynı zamanda Geforce Experience ile oyunları otomatik optimizasyon yapıyor isen o v-sync açmış olabilir belki sen elle açmamış bile olsan. Sadece bir tahmin yürütüyorum.