GTX 1060 6 GB'a hangi sürücü kurulmalı?

Huzuni

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Bugün 2. el 1060 6 GB (kutulu faturalı garantili) aldım. Testini falan yaptım, bilgisayarcıya gösterdim, bir sıkıntısı olmadığını gördüm. Meraklısına 2500'e aldım. Daha kurmadım ve bazı yazılarla karşılaştım şu yönde. Son çıkan driverları performansını çok düşürüyormuş. Nasıl bir kurulum yapabilirim buna ve hangi sürümü indirmeliyim?

Google'a nvidia gpu driver yazıp ilk çıkan siteye girin. Gelen ekranda ekran kartınızı seçip driver'ı yükleyin. Ve yüklendikten sonra oyuna girip test edin. Eğer fazla bir FPS drop varsa DDU ile sürücüyü kaldırıp, bir eski versiyonu kurun.

Eski bir sürücü örneği verebilir misin?

Siz dedikleri yapıp, en güncel sürücüyü kurun. Olmazsa en güncel sürücüden bir önceki sürücüyü kurun. Şu an örnek veremiyorum.

En güncelini kurmayı düşünmüyorum FPS'i düşürdüğünü söylüyorlar.

En güncelini kurmayı düşünmüyorum FPS'i düşürdüğünü söylüyorlar.
Hocam azcık kafa çalıştırın. Siz deneyin. Demediğinizde FPS düşürse bile ki büyük ihtimalle düşürmez, siz en güncel sürücüyü silip başka bir sürücü kurabilirsiniz. Şimdi bana güvenip en güncel sürücüyü kurun.

İyi fiyata almışsın he köftehor.

Tamamdır 2'sini de deneyeceğim.
Tamamen asılsız olduğunu düşünüyorum. Yüksek ihtimal bir hata yapmışlardır ya da AMD fanboyu falanlardır.

Olabilir deneyeceğim bakalım fark olacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…