Arkadaşlar selamlar. Bugün 2. el 1060 6 GB (kutulu faturalı garantili) aldım. Testini falan yaptım, bilgisayarcıya gösterdim, bir sıkıntısı olmadığını gördüm. Meraklısına 2500'e aldım. Daha kurmadım ve bazı yazılarla karşılaştım şu yönde. Son çıkan driverları performansını çok düşürüyormuş. Nasıl bir kurulum yapabilirim buna ve hangi sürümü indirmeliyim?
Google'a nvidia gpu driver yazıp ilk çıkan siteye girin. Gelen ekranda ekran kartınızı seçip driver'ı yükleyin. Ve yüklendikten sonra oyuna girip test edin. Eğer fazla bir FPS drop varsa DDU ile sürücüyü kaldırıp, bir eski versiyonu kurun.
Google'a nvidia gpu driver yazıp ilk çıkan siteye girin. Gelen ekranda ekran kartınızı seçip driver'ı yükleyin. Ve yüklendikten sonra oyuna girip test edin. Eğer fazla bir FPS drop varsa DDU ile sürücüyü kaldırıp, bir eski versiyonu kurun.
Hocam azcık kafa çalıştırın. Siz deneyin. Demediğinizde FPS düşürse bile ki büyük ihtimalle düşürmez, siz en güncel sürücüyü silip başka bir sürücü kurabilirsiniz. Şimdi bana güvenip en güncel sürücüyü kurun.
Hocam azıcık kafa çalıştırın. Siz deneyin. Demediğinizde FPS düşürse bile ki büyük ihtimalle düşürmez, siz en güncel sürücüyü silip başka bir sürücü kurabilirsiniz. Şimdi bana güvenip en güncel sürücüyü kurun.